Interculturalitat

Páginas: 4 (934 palabras) Publicado: 19 de noviembre de 2014

PAC 2

Elaboració col·laborativa d’una wiki. “La interculturalitat en les polítiques públiques i escolars a Catalunya”

DESCRIPCIÓ

Activitat en grup consistent en la redacció d' undocument en forma col·laborativa, utilitzant l’eina wiki.

S’ha de realitzar un treball d’investigació amb el objectiu de conèixer les polítiques educatives relacionades amb la interculturalitatdesenvolupades a Catalunya, així com una petita comparació final amb polítiques educatives d’una altra Comunitat Autònoma.

El que es proposa és, doncs, un exercici de recerca, un descens al nivellmicropolític, per tal de veure quina incidència té la interculturalitat en polítiques de l’àmbit escolar en el nostre país. Es tracta de veure per què –i per a què– ha esdevingut rellevant l’origen culturalde les persones a l’hora de gestionar els serveis, recursos i programes que els impliquen.

Es tractarà, en definitiva, d’explorar les possibilitats i els límits polítics d’allò que en dieminterculturalitat en les polítiques escolars.


METODOLOGIA

A partir de la lectura de referència així com d' altres materials i dels coneixements que tingueu sobre el tema, l’activitat us demanasintetitzar les informacions recollides en un wiki.

Aquesta plataforma d’edició digital en línea permetrà a tots els membres del grup de treball, editar el text. Així sempre es treballa sobre la darreraversió i es van afegint i emmagatzemant tots els canvis.

Una vegada formats els grups (el/la consultor/a de la matèria ja donarà les pautes prèvies a la realització de l’activitat per tal deconfigurar aquests grups...), caldrà que penseu com estructurareu el vostre wiki i les informacions que en ell voldreu que apareguin.



Com a pauta genèrica (no la prengueu al peu de la lletra sinó coma guió per entendre el que es demana...), es podria estructura el wiki entorn a:

Introducció. Definir el context: arribada d’alumnes estrangers, zones en les que estan situats, nombre actual,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • PAC1. INTERCULTURALITAT I EDUCACIÓ
  • Pac1B. Interculturalitat I Educació
  • Interculturalitat i educació PAC1
  • Interculturalitat i educacio
  • Interculturalitat I Educacio Pac 1-B
  • modul 1 interculturalitat
  • Reflexions i Practiques Al Voltant De La interculturAlitat

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS