Internet y los cambios sociales

Páginas: 4 (885 palabras) Publicado: 15 de julio de 2010
INTERNET LA UTOPIA I EL SEU POTENCIAL

Buscant un tema per desenvolupar en el següent treball, se m’ajuntaven varies idees que m’havien estat rondant quan escribia els comentaris.
Per unabanda teniem el tema dels drets d’autor, els copyright i tot el debat conseqüent de les descarregues d’internet. Per altra banda havia refelxionat sobre el temps, la rapidesa o la inmediatesa quegenerava internet, i la conseqüent acceleració del ritme vital i de l’intercanvi de la informació.
També havia parlat dels canvis que s’han generat en la pràctica de la crecaió artística i la sevadifusió.
La democratització de la informació i el lliure accés a aquesta.
I me n’adono que tots estan estretament lligants els uns amb els altres, i que d’un se’n genera un altre; un tema porta al’altre succecivament.
Però el tema que em té realment fascinada són els canvis que s’han proudït en els hàbits i les costums dels individus i les repercussions socials que se n’esdevenen d’aquets.Al cap i a la fi, és el tema final que engloba a tots els anteriors.
Per això penso que l’única manera que tinc d’apropar-me a internet o als audiovisuals a internet, com diu el títol del’assignatura és des d’aquesta versant.
En aquest treball aprofitare per esclarir tot aquest núbol o embolic d’idees que se m’apareixen quan intento pensar en el que és i suposa internet.
Per començar intentoanalitzar el títol de l’asignatura: audiovisuals a internet…i no acosnegueixo concebre internet sense el subtítol audiovisuals, és a dir, que no caldria especificar-ho. Com a mínim des de el meu punt devista el concepte que m’evoca la paraula internet, ja porta inherent el concepte audiovisuals. Més que res que he intantat pensar en un internet sense audiovisuals, i a dia d’avui no puc. Tots elscontinguts que trobo són o d’audios, o visuals, o audiovisuals. No hi ha cap web o portal on no hi hagi ni una sola imatge com a mínim.
Esclarit aquest primer punt el següent que se’m planteja...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Internet: Algunos Cambios Sociales.
  • cambio social por el internet
  • cambios sociales por el internet
  • cambios del internet
  • Cambios en el internet
  • Internet y Complejidad: El Cambio en La Comunicación Social
  • CAMBIO TECNICO Y CAMBIO SOCIAL
  • Cambio técnico, cambio social

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS