Internet

Páginas: 3 (520 palabras) Publicado: 3 de abril de 2013
Internet segura
Introducció:
Un dels sectors que més evolucionen cada dia és el de les noves formes d’informació i de comunicació, sobretot per mitjà d’Internet, ja que ens acosten a noves formesde coneixement i nous tipus de relació amb els altres. Avui dia podem tenir accés gairebé a tota la informació que vulguem i unir-nos a milions de persones d’arreu del món sense límit de temps ni dedistància.
Però també hi ha riscos si no fem un ús adequat de tots aquests avenços. Com per exemple hi a el risc que algú pugui veure les teves dades personals per tant podrien saber on vius,comets... També des d’Internet et poden posar un virus.

L’ordinador sap tot el que fem!
L’ús d’Internet és un gran benefici per a tothom. Pots navegar, xatejar escoltar música, veure fotografies, buscarinformació de qualsevol tema... Però l’ordinador arxiva tot el que fem a Internet així que hi pot haver persones que puguin accedir a aquesta informació i pot ser perillós per això cal prendre mesures.Cal vigilar amb Internet:
Hi ha pàgines d’Internet que poden no ser segures per això es recomanable mirar que l’ URL de les webs que visites comença per https:// ....
A més a més, hi hapersones que oculten la seva identitat i busquen informació personal sobre altres persones utilitzant noms i altres dades falsos. Et poden demanar dades com ara el nom i els cognoms, el DNI, el correuelectrònic, l’adreça, els gustos o les contrasenyes, així com alguna foto.



El correu electrònic:
Amb correu electrònic hem de vigilar, perquè a vegades envien correu brossa que pot contenir virus.A Internet, per poder estar segurs, tots tenim un nom d’usuari i una contrasenya que ens permet entrar a l’ordinador, a llocs privats com ara el correu electrònic. De vegades ens inventem la nostrepròpia identitat electrònica, i altres cops ens la faciliten ja creada però és convenient canviar-la de seguida. D’això se’n diu personalitzar.
També pot passar que, com que passem moltes hores...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Internet
  • Internet
  • Internet
  • Internet
  • Internet
  • Internet
  • Internet
  • Internet

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS