Interpretacion "the kiss"

Páginas: 3 (710 palabras) Publicado: 5 de abril de 2011
1.
En un nivell contextual, ens trobem davant una fotografia que pertany a l'autor Alfred Eisenstaedt. Alfred Eisenstaedt, va ser un fotògraf nascut a Prusia (1898)que va emigrar als Estats Unitsals anys 30. Allà va treballar com a fotògraf al Life Magazine. Una de les seves fotografies més famoses i conegudes és aquesta, que porta per títol "VJ day in Times Square" o també mundialment conegudacom "The Kiss".
Aquesta fotografia va ser capturada a l'any 1945, tot just en el moment d'anunciar-se la rendició de Japó, fet que va significar el final de la Segona Guerra Mundial.
Lafotografia ens mostra a un mariner fent un petó apassionat a una infermera que passava pel carrer just en el moment de màxima alegria i excitació entre la multitud de vianants i allà resten a la posiciócentral de la imatge, evadint-se de la realitat per un moment, i a la mateixa vegada són observats per la resta de vianants que també caminaven en aquell precís moment per Times Square.

Aquestafotografia és una còpia exacta de la realitat del moment, i té una funció informativa, ja que vol i pretén comunicar el final de la Segona Guerra Mundial i transmetre a la mateixa vegada, la felicitat delmoment, és considerada també un realisme fotogràfic.

A un nivell morfològic, observem que predomina el diàleg sensorial dels colors blanc i negre, destacant el contrast entre la parella del centre ila resta de vianants, que també vesteixen en blanc i negre, fet que unifica la sensació del color pictòric en general.
Al centre de la imatge destaca la parella fent-se el petó amb una posturacorporal com si d'un acte teatral es tractés, alhora que són observats pels vianants, i aquests en veure'ls també somriuen i transmeten un moment de felicitat absolut.
La imatge conté també unaperspectiva totalment lineal, perspectiva que la crea el mateix carrer i les seves línies rectes verticals que aporten una intensa sensació de profunditat a la imatge.
La il.luminació de la imatge és...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Partitura Kiss The Rain
  • Yiruma
  • Kiss the rain
  • Kiss the rain partituras
  • Kiss The Rain
  • Kiss The Rain Partitura
  • Kiss Of The Spider Woman
  • Kiss The Fire De María Cañas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS