INTRODUCCIÓ SUPERSTICIONS TDR

Páginas: 2 (380 palabras) Publicado: 29 de abril de 2015
INTRODUCCIÓ

Més d’un cop cadascú de nosaltres segur que s’ha aturat a pensar en què són les supersticions, els seus orígens i moltes preguntes sense resposta, com per exemple: com és possible quel’home, amb les noves i avançades tecnologies, hagi aconseguit trepitjar la lluna, i encara hi hagi persones que segueixin practicant rituals supersticiosos propis dels homes primitius que utilitzaven,per exemple, per millorar la caça?
Les supersticions amb el pas del temps han anat modificant el seu significat, adaptant-se a les condicions de les generacions, ètnies, tradicions o per exemple,religions. L’església poc a poc, d’una manera o altra, ha aconseguit emportar-se moltes de les supersticions més conegudes al seu territori perquè l’afavoreixin, relacionant les supersticions negatives ambel maligne i les positives amb el seu Déu.
Igual que podem trobar molts creients quan parlem de rituals supersticiosos positius que ens garanteixen bona sort, trobem a gent que està totalment endesacord amb aquesta qüestió, parlen de que la sort l’han buscar cadascun seguint i buscant oportunitats que els afavoreixin.
Encara hi ha persones que neguen completament creure en supersticions, peròel que molts d’ells no saben, és què, més d’un ho és indirectament; perquè sinó la majoria d’ells intenten evitar passar per sota una escala, creuar-se amb un gat negre o que se’ls hi caigui la sal?Són supersticiosos fins jugadors de futbol, quan per jugar un partit, han de trepitjar el camp amb el peu dret (senyal de bona sort). Les supersticions ens han arribat a nosaltres a conseqüència delsnostres avantpassats, no cal anar molt lluny, simplement hem de fixar-nos en els nostres pares que, segur que a més d’un ens han dit de petits que hi havien petits ‘’fets màgics’’, que feien que totanés millor.
Al nostre treball, volem fer una recerca per posar a tothom al dia respecte aquest tema, ja que, és un tema molt actual i que perdurarà per molts segles. Parlarem sobre la seva història...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Padel introduccio tdr
  • Tdr Introduccio Publi
  • Com fer la introducció de teu tdr
  • TDR
  • TDR
  • TDR
  • introduccio
  • Introducci

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS