Investigant Doraemon

Páginas: 7 (1516 palabras) Publicado: 21 de noviembre de 2014
DORAEMON
Ana Garcia Castelló, Tamara Gimeno Torró, Guillem Pastor Jiménez, Maria Bas i Beneito.
Grup E
Link del capítol: http://www.super3.cat/psuper3/sp3Item.jsp?idint=15&item=programa&seccio=
Sinopsi: És una sèrie de TV japonesa que té un total de 1787 episodis. Doraemon és un gat blau sense orelles que ve des del segle XXII, i en realitat és un gat-robot. Té una butxaca màgica d'on pottreure els més sorprenents artefactes. Encara que de vegades surt malparat per les entremaliadures de Nobita, la seva màgia no té igual. Però no està sol, ja que l'acompanyen els seus amics. Junts formen una divertida colla.
En els capítols es sol repetir la mateixa estructura, sent cíclica:
1. Nobita té un problema amb el col·legi, Tsuneo, Gegant, o sa mare. Aleshores aquest demana a Doraemon quel’ajude.
2. Doraemon l’ajudarà prestant-li un objecte/joguet màgic per a que solucione el problema.
Nobita arreglarà el seu problema, però quasi sempre superficialment, no d’arrel.
3. Nobita no li torna el joguet a Doraemon i seguirà aprofitant-se, o pot ser el perd o li'l prenen Gegant i Tsuneo. Finalment té conseqüències adverses al seu ús i es torna a la situació inicial.Característiques dels personatges:
Doraemon: Físicament és un gat-robot blau de gran estatura i gran cap per a ser un gat. Li agraden els doraiakis (dolç típic de japó) i té por als ratolins.
És el millor amic de Nobita i és tan bo amb ell que podríem dir que el malcria. Sempre li dona el seu recolzament quan aquest té problemes mitjançant els curiosos aparells que trau de la seua butxaca màgica. Les seuesintencions són ajudar a Nobita per a què li vaja tot millor i sobretot per a que madure i sempre intenta fer-li veure que ha de ser més treballador i constant i que ha de solucionar els seus problemes, però sol aconseguir tot el contrari.
Nobita: És un xiquet de quart nivell a l'escola i característiques físiques convencionals, un poc prim i amb ulleres. Pel que fa a les característiques psíquiques,Nobita es presenta com un xiquet torpe, gandul, porigós i envejós i dèbil, amb poca capacitat per relacionar-se amb el seu entorn (amics, pares...) i per als estudis. Té poca sort en la vida però així i tot les seues intencions solen ser bones.
Shizuka: És l'única xica del grup i per això crida l'atenció als seus amics i fins i tot podríem dir que es senten atrets per ella. És una xiquetatendra, bona, educada, estudiosa, amigable i comprensiva sobretot amb Nobita, el qual recolza quan es sent mal o es riuen d'ell.
Takeshi (Gegant): Físicament és gran, gros i fort. Ve d'una familia desestructurada, sa mare és violenta i el seu pare no apareix en escena. És agressiu i intenta aconseguir els seus propòsits mitjançant la violència, per això imposa molt de respecte als seus amics. Per altrabanda es torna dèbil front a la conducta agressiva de sa mare. Li agrada cantar encara que no ho fa massa bé i obliga a tothom a veure'l. Trau la seua faceta sentimental amb la seua germana menuda, la qual estima molt i així ho demostra.
Tsuneo: És un xic prim amb el cabell en punta. Fill d'una família adinerada, la seua vida per tant, és molt més fàcil que la de Nobita. És presumit, consentit,mentider, envejós i cregut. Intenta captar l'atenció dels seus amics mostrant-los els seus joguets cars i les seues possessions.


Relacions entre els personatges:

Doraemon – Nobita. Tenen una relació que pot considerar-se de millors amics i fins i tot de germans. No obstant això, no es podria dir que la seua relació és completament positiva, ja que Nobita és molt dependent de l’ajuda deDoraemon i incapaç de solucionar els seus problemes per si mateix. Nobita té interioritzat que Doraemon li donarà la seva ajuda i tracta de donar-li llàstima. Finalment aquest l'ajudarà mitjançant objectes màgics, tot i que sempre acabaran tornant-se a la seva contra. Nobita li aporta a Doraemon estima, una casa i una família mitjanament estable, cosa que el fa sentir segur.

Nobita – Shizuka....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • doraemon
  • doraemon
  • final de doraemon
  • Doraemon 3
  • doraemon
  • Analisis De Una Serie Infantil

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS