invisible als ulls

Páginas: 4 (897 palabras) Publicado: 16 de noviembre de 2014
L’existència


Què existeix?

Un objecte o ésser és o existeix quan el podem veure i notar amb els nostres sentits, en la meva opinió, alguna cosa no existeix si no la puc veure o tocar.Depèn de quin punt de vista tenim sobre la vida, podem dir si una cosa existeix o no. Per exemple, un llapis existeix perquè el puc veure i tocar perfectament, el puc utilitzar i és al món físic, no ésimaginari, perquè totes les coses que pensem i imaginem provenen d’una idea real, ja que no creem les coses en la nostra imaginació, són objectes que ja hem vist i son presents al nostre pensament, peraixò una cosa existeix quan es pot notar físicament.
Les idees projectades en el món físic pertanyen a totes les coses que existeixen, ara bé, els éssers, ja que no els hem creat els humans,considerem que tampoc han estat dessarrollats per la ment humana, per tant no són imaginaris, i existeixen físicament.




-Com demostres allò que existeix?

Demostrem si un objecte o ésser existeixgràcies a un anàlisi que li fem, per comprovar si es cert.
Consisteix en revisar si existeix físicament, utilitzant els sentits per veure, tocar, olorar, escoltar o saborejar si el component en si esreal.
Quan hem trobat si es real, podem confirmar que existeix, ja que es pot reconèixer en el món físic.
També podem plantejar que allò, només es pot demostrar que es real si hi és, es a dir, nopodem dir que alguna cosa no existeix perquè al mateix temps que descrivim aquest cos, el fem real i existent directament.
Són dues maneres de veure-ho.









-Per què existeix algunacosa en comptes de res?

Si no existís res, aquest món seria fals i inexistent, perquè tot seria nul, es a dir, jo existeixo perquè si no existís, hi faltaria per ocupar el meu lloc al món, tot estàcreat i existeix per algun motiu, com per exemple les mosques, que tothom diu que no serveixen per res, sense saber que en veritat tenen la seva pròpia utilitat dins d’un ecosistema.
Cada any...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Los Invisibles
  • Invisible
  • Ya no eres Invisible
  • Invisible
  • Invisible
  • Lo invisible
  • asoectos de als
  • ASD ALS

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS