jhon von neumann

Páginas: 3 (563 palabras) Publicado: 13 de enero de 2014


TREBALL D’ECONOMIA:
LA BORSA




Títols en els que he invertit:
ARCELOR MITT: És la major companyia siderúrgica mundial, amb una plantilla de més de 310.000 empleats en més de 60 països.Ha liderat la consolidació del sector siderúrgic internacional, i és considerada avui com l'únic productor d'acer realment global. La Societat va ser fundada en 2006. La seu social del Grup estàsituada en la ciutat de Luxemburg. Lidera tots els principals mercats mundials, incloent el de l'automòbil, la construcció, els electrodomèstics i els envasos. Disposa d'una destacada posició, així com desubstancials recursos propis de matèries primeres i excel·lents xarxes de distribució.

BANKINTER: és un dels 6 majors bancs espanyols. Va ser constituït al juny de1965 com Banco Industrial y deNegocis pel llavors Banc de Santander i Bank of America amb una participació del 50% cadascun d'ells.
El 1972 va començar a cotitzar en la Borsa de Madrid, convertint-se en aquest moment en un banccomercial totalment independent dels seus accionistes inicials. El 1990 canvia el seu nom original, Banco Intercontinental Español, pel de Bankinter.

REPSOL: Repsol S. A. (IBEX 353) és una societatanònima espanyola amb seu a Madrid, fundada l'octubre de 19.874 i el seu origen formada per l'agrupació d'una sèrie de companyies, prèviament pertanyents a l'Institut Nacional d'Hidrocarburs (INH), ambactivitats en l'exploració, producció, transport i refinació de petroli i gas. A més fabrica, distribueix i comercialitza derivats del petroli, productes petroquímics i gas liquat i ven gas natural.SANTANDER: Banco Santander (conegut comercialment com Santander, també denominat Banc de Santander) és una companyia bancària espanyola creada per la unió de comerciants de Cantàbria, les primeresactivitats financeres daten del 20 d'agost de 1857.És l'origen d'una de les empreses multinacionals més importants d'Espanya després de l'èxit i absorció de diferents bancs nacionals i estrangers,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Arquitectura De Jhon Von Neumann
  • ¿Quién Fue Jhon Von Neumann?
  • jhon von neumann
  • Von Neumann
  • Von Neumann
  • Von Neumann
  • Von Neumann
  • Von Neumann

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS