Joaijfd

Páginas: 3 (657 palabras) Publicado: 28 de febrero de 2013
GRAI
Assistents:
David Duran, Ester Miquel, Laia Viladot, Maite Oller, Eli Merino, Mercè Roc, Jesús , Marta Flores.
S’excusen: Núria Altimires, Sílvia Blanch, Esteve , Carme Sanjuan, LolaBardallo.

Temes del dia:
* Aprenentatge entre iguals i ciències. Tutoria entre iguals i ciències (Eli comença a treballar-hi a l’escola, a la propera sessió en parlarà).
* Publicació del llibreen català, ja quasi està a punt d’imprimir.
* Vanessa ha canviat d’universitat i està a Temuco amb una bona plaça de recerca. Felicitats!
* Llegim en parella:
* Xarxa Catalunya. Tots elscentres (38) estan començant, sembla que hi ha un centre que sembla que està pendent la seva continuïtat.
* Xarxa Navarra: està feta la segona sessió presencial. Hi ha 12 centres participants.Estan a punt de començar tots els centres. Pensen fer filmacions amb el suport del Departament d’Educació. Ester va fer visites a algun centre. S’ha publicat una notícia al Diario de Navarra sobre elprograma. Es fa una valoració molt positiva.
* Xarxa Euskadi: Lasarte- Gipuzkoa, Vitoria- Gasteiz, Barakaldo i Sestao. Sessions molt productives i enriquidores. Tots els centres han començat atreballar en Bikoteka Irakurtzen i molts centres començaran a fer Bikoteka Idazten.
Cal revisar tot el material que hi ha penjat a la xarxa per tal de veure quins materials és possible lincar-los i quinscal demanar que retirin.

Comissió escrivim en parella: Mariona, Laia, Carme i Maite.
Fer una formació inicial respecte la pauta i poder treballar en les primeres sessions amb la pauta al costat i,poc a poc, que la pauta vagi desapareixent.
Demanar la planificació del text, l’esborrany i el text definitiu (revisar i reescriure el text). La proposta queda en què la pauta ha de tendir adesaparèixer i s’ha d’utilitzar de manera externa. Per tant, tenim una proposta de pauta que el què faci és estructurar la interacció i pogués tendir a desaparèixer i a dins de la demanda d’escriptura es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS