Joc De Rol Per Monitors

Páginas: 3 (598 palabras) Publicado: 19 de febrero de 2013
Ets un/a monitor/ra que només et fixes en les coses negatives i no en les positives. Per això sempre critiques les coses que es proposen i les actuacions dels altres monitors. Però no critiques percriticar, tens arguments, el problema és que no valores les coses positives, només les negatives. Quan algun monitor o monitora no parla el fas parlar defensant que si no parlem tots l’equip nofunciona.


Ets un/a monitor/ra que t’ho prens tot a broma. A les reunions sempre estàs fent dibuixets, distraient a la gent o parlant d’altres coses. Quan algú parla en serio intentes fer una broma per aque no quedi tan serio. Normalment no et columpies, però si veus algú que s’està columpiant t’apuntes al carro!


Ets un/a monitor/a súper motivat/da de la vida. Tens ganes de fer moltes coses ambl’esplai! Però estàs apuntat/da a mil coses més a part de l’esplai i per això no vens gaire i no t’assabentes massa de com estan les coses (els piques entre monis, els nens...), igualment estàsmotivat/da per fer coses... però mai tens dies per quedar, ni per fer res més. Participes de la reunió motivat/da, proposes coses, però mai tens temps per fer-les o per venir a l’esplai.


Ets un/amonitor/a que sempre vols que es faci tot a la teva manera. Saps que ets bo/na i que tens bones idees i per això vols que es faci el que tu dius, perquè tens garanties de que sortirà bé. Deixes opinar ala gent, però malgrat parlin i diguin el que diguin, sempre li dónes el tomb per portar-ho al teu terreny. Ets bastant líder.


Ets un/a monitor/a que parles poc a les reunions i en generalt’impliques poc a l’esplai. No tens massa clar què hi fas aquí, et sents una mica perdut i t’estimes més deixar que et diguin el que has de fer. No proposes mai res pq penses que no en saps prou com els altresi a les reunions només participes si et fan parlar o sinó sempre vas apuntant-te al “carro” de lo que diu la majoria.


Ets un/a monitor/a molt motivat/da. Vens a l’esplai sempre que pots i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • joc interactiu per a nens
  • Le rôle de pères
  • Los Estilos De Vida En El Per Seg N Rolando Arellano
  • Fitxa d'un Joc per a infants
  • joce
  • joce
  • joca
  • Joce

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS