Joc de Trons

Páginas: 19 (4715 palabras) Publicado: 20 de enero de 2014
Els personatges principals de joc de trons es divideixen en deu famílies distribuïdes entre 7 regnes i situades pel que sembla un gran continent anomenat Ponent. Els personatges de les famílies comparteixen el caràcter i la forma de pensar i aquestes són:

Personatges principals, personatges secundaris, i relacions:

CASA STARK:

La casa Stark són habitants del nord, habiten a Invèrnia,la casa Stark remunta el seu llinatge a l’edat dels primers homes que van arribar a ponent, fa 10.000 anys. Son els encarregats de protegir Ponent de les criatures màgiques de l’altre costat del mur. Creuen en deus, i els veneren al cor del bosc d’Ivèrnia. El seu lema és “l’hivern s’atansa”. Aquests són els seus membres:

- Eddard “Ned” Stark (pp), és un home que regnà Invernia, i fins i tot vaarribar a ser ma dreta del rei. Del matrimoni de Catelyn Stark i Ned Stark, sorgeixen cinc fills, Robb, Sansa, Arya, Bran, Rickon. Ned, té un romanç amb una dona, Wylla i neix un fill bastard anomenat Jon Neu.

Eddard tenia el rostre allargat, cabell fosc i ulls grisos, trets típics de la Casa Stark. La seva barba començava a tornar-se gris quan va morir. No és ni tan alt ni tan atractiu com hova ser el seu germà gran, Brandon Stark. Eddard va ser conegut pel seu sentit de l'honor i la justícia, i la seva família ho descriu com amable i generós, encara que alguns consideren el seu caràcter reservat com fred i distant. Ned és un personatge principal, podríem dir que és un dels protagonistes, el seu paper influeix en l’historia.

- Catelyn (ps), és la dona de Ned Stark i viu a Invèrniaamb ell. Catelyn és descrita com una dona orgullosa, forta, amable i generosa. El seu amor pels seus fills és un punt fort en la seva vida. És descrita com bella, amb cabell caoba, ulls blaus i dits llargs.
Catelyn és vista com una persona honorable i recta, que anteposa el deure als seus propis desitjos com un principi guia del seu comportament. Sent un profund amor per la seva família i té unafe inamovible en els Set. No obstant això, mira al bastard Jon Neu com una persona aliena a la seva família i no ha perdonat a Ned per portar-lo a Invernalia. Catelyn és un personatge secundari tot i que el seu paper té molta importància en el curs de l’historia.


- Robb (pp) el més gran dels cinc i per tant el que heretarà el regne d’Invèrnia, l'aparença de Robb afavoreix al Costat matern,els Tully: és fort i corpulent, de pell clara, ulls blaus i pèl espès i vermellós. Té un gran respecte a l'honor i la justícia. Robb és un personatge principal, ja que en molts capítols el podem trobar de protagonista.

- Sansa (pp) és la noia més gran i és descrita de com una bella noia tradicional, acceptant el matrimoni concertat i respectant a la família del marit; la aparença també afavoreixal costat matern. Té els pòmuls alts, ulls blaus i cabell castany quasi vermellós. Al créixer, ella madura i passa a ser descrita com agraciada encara més femenina. Es convertirà en reina juntament amb Jofrey Baratheon, el fet de canviar, d’anar al sud, de tenir les riqueses que havia somiat, li canvia el caràcter i la forma de ser, deixa de preocupar-se tant per la família, s’oblida d’Invèrnia,i es podria dir que comença una nova etapa al Port Reial. Sansa és, en molts capítols, protagonista, pren decisions i es princesa dels set regnes, no pot salvar el seu pare, però si part de la família.

- Arya (pp) és una nena voluntariosa i té Interès en les activitats típicament masculines com el combat i l'exploració. No té una bona relació amb la seva germana Sansa, ja que no comparteixenels gustos ni els interessos tradicionalment femenins. És animada en els seus gustos pel seu mitjà-germà Jon, amb qui té una relació propera. Arya és un personatge principal intenta salvar a Ned, no ho aconsegueix, en molts capítols pren el lideratge, lluitant contra els de capes d’or.

- Bran (pp) és un nen d’uns deu anys, curiós, amb habilitat per escalar, igual que el seu germà Robb, el seu...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • joce
  • joce
  • joca
  • Joce
  • Joce
  • El Joc
  • JOC
  • joce

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS