jocs de la fam

Páginas: 2 (491 palabras) Publicado: 6 de septiembre de 2014


Resum:
Podries sobreviure tot sol, en un món salvatge, on tothom farà el possible perquè no tornis a veure la llum del dia? Vint-i-quatre adolescents forçats a jugar.
Katniss Everdeen, unajove de setze anys es presenta voluntària per ocupar el lloc de la seva germana en els jocs. Els jocs de la fam tracta d’un grup de persones dues de cada districte nen i nena, i en total hi ha dotzedistrictes, on els nens i nenes de entre dotze i divuit anys han de jugar a aquests jocs on la única norma és matar o morir.
Des de que el seu pare va morir en una explosió a la mina (on tots els homestreballen a partir dels divuit anys) la seva mare no és la mateixa (no fa res) la única que se’n cuida de la casa i de la seva germana petita Prim és ella.
En els jocs de la fam la Katniss va volersorprendre els jutges de les probes on per poc li posen una mala nota i això li costaria els patrocinadors. Els patrocinadors son molt importants per poder sobreviure ja sigui per aconseguir aliments omedicines.
Allà va conèixer a Cinna el seu estilista, que va fer sorprendre a tothom amb els estils que els hi va fer a ella i al seu company Peeta (un noi de setze anys també que els seus parestreballen a un forn) Ell un dia va veure-la darrere de la botiga s’hi va acostar i li va donar un tros de pa, des de aquell moment ella li va estar molt agraïda, des del principi en Peeta li agrada laKatniss, del col·legi , li agrada que anés amb ella als jocs, un cop en el camp es va aliar amb el d’altres districtes on al final els va delatar per poder salvar la Katniss. Va estar molt malat i apartir d’aquell moment de retrobament de ells dos va començar a sorgir l’amor que era fals, només era un truc.
Al final dels jocs, van dir que la norma de que dos dels mateix districte podrien guanyarhavia quedat anul·lada, la Katniss va pensar de menjar-se els gerds, que eren verinós, on la noia del districte 5 va morir menjant-se’n un.
Van tornar cap al districte 12 on tots estaven molt...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Jocs De La Fam (Fitxa Tècnica)
  • Jocs De La Fam
  • Els Jocs de la Fam
  • Els jocs de la fam (català)
  • jocs
  • jocs
  • Fama
  • Fam

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS