John Gray y la consciència (CAT)

Páginas: 3 (533 palabras) Publicado: 11 de abril de 2014
La consciencia

John Gray afirma que la consciencia no és tan important encara que siguem animals desenvolupats. La informació que captem es tant conscient com no conscient i les coses mésdiminutes i sense importància queden plasmades al subconscient. No tenim realment consciència del que passa al nostre voltant i, fins i tot, les coses que creiem que necessiten més consciència són les quemenys autoconsciència requereixen, actuant per inèrcia.
Plató creia que els humans érem els únics que podíem tenir consciència del que ens envoltava, i en diferència amb Descartes, deia que els animalsno tenien sentiments i que ell sap que tenia consciència perquè existia.
Com a conclusió, creiem que la nostre personalitat avarca tot el nostre jo, i realment aquest està enfonsat en el nostreinconscient.
Activitats
1- L’estudi de la consciència és un dels grans problemes que es planteja a neuropsicologia? Sabem com s’origina la consciència al cervell?
La consciència humana i la percepcióde la individualitat es generen en un determinat espai del cervell situada en la part posterior del còrtex. El còrtex emergeix com la regió del cervell on es generen els processos de la consciència. Ésuna sofisticada i interconnectada xarxa neuronal que sustenta la percepció a través de nodes que expressen cadascun d'ells un aspecte de la percepció.
2- Podem distingir entre ment i consciència? Laconsciència és la part de la ment relativa a la sensació aparent de ser i conèixer?
La consciència és la capacitat de jutjar els actes i distingeix entre el bé i el mal i la ment és una cosa mésgeneral, és el conjunt d'idees, de qualsevol tipus. La ment és el pensament. La consciència és l'ampli camp d'acció en què es mou la ment, encara que també intervenen les impressions i percepcionsfísiques, les emocions, les intuïcions...
3- Quins estats de consciència coneixes que siguin diferents de la consciència normal en estat de vigília?
Vigilància excessiva: és la sobreatenció sobre...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Liberalismo john gray
  • John Gray
  • John Gray
  • Ensayos de john gray
  • Estados De Consciencia
  • consciencia
  • consciencia
  • consciencia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS