Judici A Homer Simpson

Páginas: 2 (411 palabras) Publicado: 14 de octubre de 2012
JUDICI A HOMER SIMPSON

Aquest text que anem a analitzar (''Judici a Homer Simpson'') és un text escrit per l'autora Raja Halwani, que perteneix al llibre .
El tema que es desenvolupa al text ésclarament la defensa de Homer Simpson per ser un personatge humorísticament transgressor, però no malvat.
Si cal fer un resum respecte al text, el correcte sería el resum de l'exercici 2 (pàgina22), l'opció A; ''Som indulgents amb Homer Simpson perquè en sembla bona persona: els seus defectes es deuen a la mala influència de la seua educació, tant a l'entorn social com a familiar. D'altrabanda, ens resulta simpàtic ja que no pot sostraure's del determinisme dels seus gens que l'acosten a l'estultícia. Finalment, ho accepten especialment perquè és una veu irada i còmica contra''l'establishment'' nord-americà. Respecte al arguments d'autoritat que l'autora escriu al text podem trobar el següents; ''Com va dir Aristòtil en la Política, un condicionat al qual hem d'aspirar peraconseguir un comportament ètic impecable'' (línia 14) i un altre que també hem trobat al text a la línia 19; ''Com ja ho va establir Freud''. A més dels arguments d'autoritat, trobem arguments estadístics,com aquest; ''Pot ser lealment estúpid en el 99% dels seus actes'' (línia 24). Destaquen arguments de causa com; ''Un tret que Homer sens dubte no pot controlar és el gen Simpson''(línia 20) causade; ''Tots els Simpson es tornen més estúpids amb l'edat''(línia 20-21).
Si analitzem aquest article, és un text argumentatiu amb estructures textuals expositives, ja que el seu gènere textual és ungènere assagístic. Té una funció referencial ja que parla de successos reals i comprovats, no es parla de ninguna mentira.
Destaquen figures literàries com l’ironia; ''L'educació familiar de Homer noés en absolut perfecta''(línia 16).
D'altra banda, els connectors del text que hi destaquen organitzant el text són: ''En primer lloc...''(línia 3), ''Per a començar...''(línia 4), ''En segon...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Homer Jay Simpson
  • simpson
  • los simpson
  • los simpson
  • los simpson
  • Los Simpson
  • LOS SIMPSON
  • Los Simpson

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS