Juventud

Páginas: 4 (783 palabras) Publicado: 5 de octubre de 2012
Justificació.
Els objectius inicials del projecte difusió d’espais juvenils responien a la necessitat de fer arribar als joves d’una manera més productiva els serveis que els hi són destinats en elsespais juvenils.
Espais com el PIJ El Casal o el Casal Ampostí de Música ofereixen als joves beneficiaris uns serveis que no sempre arriben als usuaris potencials.
El PIJ El Casal està situat enun despatx dintre de l’edifici El Casal i s’ha de fer visible a la ciutat a nivell de carrer.
El Casal Ampostí de Música està situat quasi bé a les afores d’Amposta i necessitava d’actuacions que enfessin públic el seu servei.
La heterogeneïtat de segments de població juvenil ens invitaven a difondre aquest recursos per multiplicitat de mitjans i al projecte es contemplava: Web, ràdio, materialde difusió, marxandatge, cartelleria de les activitats etc..




Metodologia.
El fet de que el projecte vagi lligat a altres actuacions havia de coordinar-se amb la temporalitat d’aquestos.En un principi és van fer actuacions de difusió general (espot, ràdio, publicacions) , però a mesura que s’anaven succeint els actes juvenils s’anava potenciant els materials per a aprofitar enaquestes activitats, el públic potencial ( per exemple: s’editaven cd’s promocionals de grups del Casal de Música per distribuir-los entre els assistents als concerts del Dia Mundial de la SIDA).Descripció Tècnica.
La relació de despeses s’inicia amb l’encàrrec d’un espot per al Punt d’Informació Juvenil.
http://www.youtube.com/watch?v=v-QR9tiEKf8
Aquest espot ha estat difós pel Canal terresde l’Ebre amb una alta freqüència de passis i s’està distribuint per les xarxes socials.

El projecte difusió d’espais juvenils ha estat clau per poder fer arribar als joves la multiplicitatd’activitats que des dels espais juvenils s’han dut a terme. Per a complir aquest objectiu hem anat completant la difusió de cada activitat amb cartells de DINA3.

També s’ha fet molta difusió en mitjans...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Juventud
  • La juventud
  • La juventud
  • La juventud
  • la juventud
  • la juventud
  • Juventud
  • Juventud

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS