kafka in the sky

Páginas: 3 (739 palabras) Publicado: 11 de marzo de 2014
Acta número 10
Feta per: Fèlix Comes
Assistents: Docent, Jordi Garcia. Alumnes, Clàudia Blanes, Sara Cantero, Jordi Esparza, Marta Galceran, Andrea Giralt, Andrea Gómez, Carlos Mayans, ClaraOrfila, Alba Riera, Blanca Sabadell, Fèlix Comes.
Absències: Helena Garriga

“Darrere d’un bon anunci hi ha un client arriscat”

ORDRE DEL DIA
1.- Presentació de la peça de comunicació
2.- Article:Publicitat en temps de crisi
3.- Article amb les principals activitats de les consultories de comunicació.

TEMES TRACTATS
1.- Presentació peça de comunicació:
Presentació realitzada per MartaGalceran. Realitzada per l’agència BBDO, Berlin. El client és Smart, anunciant el nou Smart fortwo. El espot mostra un to humorístic característic de la identitat de la marca. Aposten per un eslògan ambun cert to d’ironia: “Tan bo fora de la carretera com un tot terreny a la ciutat”. Importància de la música i el so en l’espot. És una campanya que té recorregut, s’han creat diverses pecesgràfiques. Prefereix posicionar-se la pròpia marca, abans que ho faci la competència.


2.-Article: Publicitat en temps de crisi
Article publicat a La Vanguardia, redactat per la institució FAD( foment deles arts i el disseny). L’article qüestiona la manera en que la publicitat s’aprofita dels problemes socials per a llançar noves campanyes en les que el consumidor es sent identificat emocionalment.3.-Article amb les principals activitats de les consultories de comunicació:
L’Associació d’empreses consultores en relacions públiques i comunicació(ADECEC) ha publicat un quadre amb les principalsactivitats mencionades per més del 50% de les consultories de comunicació. Les principals activitats, expressades en %, són:
-Disseny de les estratègies de comunicació: la seva funció principal esexplicar el com es dura a terme la estratègia. Més endavant s’aplica la tàctica, el què farem?
-Relacions amb els mitjans de comunicació: mantenen relació amb diversos mitjans de comunicació pel...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Dinner In The Sky
  • Violines in the sky
  • The Explosions In The Sky
  • Historia de the great gig in the sky
  • Lucy in the sky with diamonds
  • someone in the sky
  • In the sky
  • The sky is the limits

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS