karl popper comentari de text

Páginas: 2 (302 palabras) Publicado: 17 de diciembre de 2013
Karl Popper, com veig la filosofia- Comentari

Aquest text de Karl Popper ,ens explica la seva visió de la filosofia. Karl Popper va néixer el 28 de juliol de 1902a Viena i va morir a Londres el 17 de Setembre de 1994. Se’l considera un dels filòsofs i sociòlegs del segle XX.
Popper, amb la afirmació de que tots som humans,es refereix en un sentit global es a dir que tots ens preguntem coses filosòfiques sobre el sentit de la vida. Es pot mirar en un altre sentit mes concret, es a dir lacerca de la veritat donant explicacions racionals, les que fan aquesta es dediquen a la filosofia o podríem dir que son ‘’filòsofs’’.
La necessitat professional dela filosofia la justifica dient en certa manera que els homes tenen que examinar les teories que ens influeixen. El mite del logos: És el pas que es fan enexplicacions o respostes tradicionals i arbitràries a explicacions lògiques i racionals.
Jo penso que aquest escrit te alguna relació amb el mite de logos perquè a les últimeslínies ens explica que hem de buscar la veritat i distanciar-nos de les històries.

La paraula logos es un instrument d’indagació de la paraula, que intenta convèncerraonant i fonamentant la capacitat critica. Te a veure amb el text ja que Popper diu això que l’esser humà necessita la veritat, buscant teories i fonamentar-les.Que es tingui una concepció de la vida mes real, amb mes fonaments i critiques, amb una influencia de la vida menys perniciosa sobre la vida humana.
Estic d’acord ambel que diu Popper en per exemple que hi ha moltes informacions falses, histories i teories que ens influeixen i hauríem de veure primer si son certes o falses.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Karl Popper
  • Karl popper
  • Karl Popper
  • Karl Popper
  • Karl Popper
  • karl popper
  • Karl popper
  • Karl Popper

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS