Keep Calm

Páginas: 3 (533 palabras) Publicado: 14 de mayo de 2014
KEEP CALM AND CARRY ON
Keep Calm and Carry On (Mantingueu la calma i tireu endavant) fou el lema d'un cartell de propaganda produït pel Govern britànic el 1939 durant el començament de la SegonaGuerra Mundial, pensat per alçar la moral del poble britànic en cas d'una hipotètica invasió nazi del Regne Unit. Només es produí una distribució limitada, sense exhibició pública, per la qual cosa foupoc conegut. El cartell es redescobrí el 2000 i ha estat remès per un cert nombre de companyies privades i utilitzat com a tema decoratiu per a una gamma de productes. Es creia que hi havia només duescòpies del cartell, preservades i conegudes, fora dels arxius governamentals fins que la filla d'un ex membre del Royal Observer Corps presentà una col·lecció de 15 originals a l'Antiques Roadshow el2012.
HISTÒRIA
El cartell fou produït inicialment pel Ministeri d'Informació del Regne Unit, al començament de la Segona Guerra Mundial. Estava pensat per ser distribuït amb l'objectiu de reforçarla moral en cas d'un desastre de temps de guerra. Es van imprimir més 2.500.000 còpies, tot i que el cartell es distribuí només en un nombre limitat i mai no veié la llum pública.
Foren publicats iutilitzats a través del país per a propòsits motivacionals, donat que el Ministeri d'Informació suposava que els esdeveniments de les primeres setmanes de la guerra desmoralitzarien la població.
 Elprojecte dels cartells començà l'abril de 1939; abans de juny es prepararen els dissenys, i abans d'agost de 1939, anaven cap a la impremta per a ser col·locats a les 24 hores de l'esclat de laguerra. Els cartells estaven dissenyats per tenir una disposició uniforme, o sigui un disseny associat amb el Ministeri d'Informació, i tenir un text únic i reconeixble, amb un missatge del Rei envers laseva gent. S'escollí una icona amb una "corona Tudor" per encapçalar el cartell, més que no pas una fotografia. Els eslògans foren creats per funcionaris, amb un funcionari de carrera, anomenat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Keep Calm & Be A Zombie
  • keep calm en español
  • Keep Calm
  • We Don't Keep Calm!
  • Keep calm and carry on
  • CALMA
  • Calme
  • calma

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS