La Casa Sota La Sorra

Páginas: 12 (2839 palabras) Publicado: 13 de enero de 2013
Resum

Examen d'ingrés

Aquesta part del llibre, és la introducció on Peter Whitel, un noi d'uns vint-i-set anys que és el protagonista, troba una oferta de treball que veu que fa per ell i decideix anar a fer l'examen d'ingrés. Peter havia estat a la presó per barallar-se amb un home a la platja, en fi era un home de caràcter fort i dur. Al contrari del seu germà que li faltava poc per serperfecte i tot li anava bé. Quan li van respondre, després de que ell envies el seu currículum, va haver de passar una prova al mar que consistia en nedar fins a uns objectius, però mentre nedava la barca on hi havia el noi amb la seva roba va marxar. Ell el va seguir i quan va sortir li van dir que havia d'anar al dia següent l'aeroport i esperar instruccions.

Primera Part: El Caire i el NilUn cop havia rebut instruccions Peter Whitel, o millor dit Pere Vidal que era pel nom que és faria passar va anar al Caire, quan va arribar a l'hotel li van entregar un paquet amb uns llibres d'arqueologia i una carta on deia que s'havia de posar en contacte amb la ciutat. Durant el matí passejava i feia activitats ludíques, la tarda se la passava llegint el llibre d'arqueologia. Un dia vaarribar una carta on deia que a l'endemà marxava i que s'havia de fer passar per arqueòleg. A Barcelona buscaven un tal Peter Witel ja que havien trobat la seva documentació amb un carregament de contraban. Quan va arribar a Abu Simbel un personatge tot estrany se li apropa i li pregunta si coneixia a Pere Vidal així que li va donar un paquet. Allà dins hi havia un carnet que el faria passar per unarqueòleg professional i poder passar els papers sense atreure l'atenció dels duaners sudanesos.
En el vaixell cap a Sudan, és troba un noi que és diu Henry Balua, un arqueòleg que parla català perquè va estar un estiu a la universitat de Barcelona. Pere ha de fer veure que és un arqueòleg. Un $dia Pere viu una aventura en la que es troba en perill, perquè hi han unes hienes, que al final elsalva Henry. Des de que Pere en el vaixell havia conegut a Henry un home que no li agradaven els impostors que anaven el seu país i després de que li salves la vida es sentia malament per tot el que estava fent. Al cap d'uns dies Pere es veu obligat a explicar a Henry el motiu del seu viatge. Henry no queda satisfet amb la explicació de Pere i no el deixara en pau. Pere comença a tenir dubtes sobre elseu futur amb aquesta feina, però ara no pot tornar a Barcelona.


Segona Part: La casa sota la sorra

1
Quan Pere anava a sortir de l'estació del tren, al arribar a Khartum, va aparèixer un home blanc, jove, ros,... que li va dir a Pere que l'havia de seguir. Va pujar en un taxi on el van desorientar, posant com a excusa que els estaven seguint. Després el van fer pujar en una avionetaon li van treure el rellotge i li van tapar els ulls, tot això ho feien per precaució i perquè Pere no pogués saber ni quan havien trigat ni on el portaven. Després d'una estona incalculable per Pere arribaren a un lloc anomenat “La ciutat del senyor Ti” , era una ciutat subterrània, que havia estat construïda per egipcis. En Senyor Ti era un home amb una mirada glaçada que sempre anava amb unparell d'individus al seu costat. Ti finalment decidí acceptar-lo com a un dels seus membres. Pere també coneix a un membre de l'organització de Ti anomenat Hans. A l'endemà Ti condueix a Pere a fer una sessió de tir. Li dona una arma de veritat i a uns metres seus hi ha una diana. Pere fa diana i darrere apareix un home de raça negre mort al terra. Després de fer diana Ti li dona el contracte ondiu que afirma que ha matat a un negre. Des d'aquest moment, després d'haver matat a l'home negre i haver firmat el contracte Pere se sent impotent, ja que no sabia que aquell home estava allà i ja que aquell negre no li havia fet res. A partir de l'engany que rep, Pere comença a pensar en un pla per tal de venjar-se del senyor Ti, però ell sap que això no ho pot dir a ningú i que li comportara...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La casa sota la sorra
  • La casa sota la sorra
  • la casa sota sorra
  • Laccasa sota la sorra
  • LA CASA DE LOS SUEÑOS. LA SOTA DE LIBROS
  • sorros
  • José Luisa Casado Soto _Apunte biográfico
  • Casos cl nicos Infecciones Respiratorias DR SOTO

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS