La casa sota la sorra

Páginas: 4 (990 palabras) Publicado: 16 de mayo de 2011
RESUM

Es diu Pere Bidal i es un noi d’uns vint-i-set anys. Al contrari que el seu germà ell havia estat a tot arreu. Havia estat tres anys a Alemanya, a Hamburg, on havia fet de tot: des decambrer a músic, passant per obrer d’una fàbrica de cotxes, delineant i de professor de física. Això era tot un rècord si tenim en compte que l’últim any l’havia passat en la garjola per una discussió.Havia estat a Anglaterra però aquella illa no li deia res. Allí només es va estar uns mesos per perfeccionar l’anglès. Desprès va tornar a Barcelona amb la seva família. La seva presència introduí eldesassossec en els costums de la família del seu germà. Eren... bé, eren diferents.
Un dia va llegir un article al diari que li cridà l’atenció, ja l’havia llegit uns quants cops. Oferia treball (nodeia quin) a joves en perfecta forma física, que fossin bons nedadors i que els hi agradés viatjar. Edat màxima trenta anys. Pes mínim setanta-cinc quilos.
En Pere es va adonar que ell complia totesles condicions i va decidir enviar una carta amb el seu currículum. Li van fer proves sense que ell es donés compte. Una de les proves va ser que un mariner li demanà que anés nedant a buscar una cosa,però quan ja tornava, el vaixell del mariner se’n va anar. Acabava de perdre el seu passaport i la seva roba. Però de sobta es apropar una llanxa amb motor que li donar una tovallola neta i robanova. Li van dir que anés al dia següent a l’aeroport i esperes instruccions. A l’aeroport li van dir on havia de anar, que ara es deia Peter Withel, i li van donar diners.
Es passa un bon temps viatjantper la vora del Nil, transportant uns documents, i fent se passar per arqueòleg amb un carnet fals, i tot això seguint instruccions. Ara a Barcelona el busquen per que han trobat la seva roba i elseu passaport en un vaixell amb carregament de contraban. Pel camí coneix un negre que es diu Henry Balua. En Pere o Peter com vulguis es fa forca amic d’en Henry. Però un dia l’agafen i se l’en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La casa sota la sorra
  • la casa sota sorra
  • La Casa Sota La Sorra
  • Laccasa sota la sorra
  • LA CASA DE LOS SUEÑOS. LA SOTA DE LIBROS
  • sorros
  • José Luisa Casado Soto _Apunte biográfico
  • Casos cl nicos Infecciones Respiratorias DR SOTO

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS