La Corrosion Del Caracter

Páginas: 3 (585 palabras) Publicado: 28 de diciembre de 2012
L'ÈTICA DEL TREBALL
La superficialitat en la societat moderna ve determinada per la desorganització del temps. Una economia política, constantment reconvertida que odia la rutina i que programa acurt termini; fa que la gent trobi a faltar les relacions humanes sostenidas consensuades i de propòsits madurs.

L'ÈTICA DEL TREBALL és el lloc on la profunditat de l'experiència es veu mésdesafiada,avui dia.
L'ÈTICA DEL TREBALL reafirma l'ús auto disciplinat del temps i el valor de la gratificació postergada (Aquesta disciplina del temps va ser el que va donar sentit a la vida d'Enrico, alsobrers de la fàbrica de l'automòbil i als forners grecs de Boston)
L'ÈTICA DEL TREBALL en el sentit de treballar dur i esperar una recompensa, depèn d'unes institucions fortes i estables per tal deque la gent pugui practicar la postergació. D'altre banda, la gratificació postergada perd el seu valor amb institucions que canvien ràpidament; doncs és absurd treballar durament si el que pretens ésliquidar el negoci i mudar-te a un altre lloc.
En L'ANTIGA ÈTICA DEL TREBALL la gent volia demostrar o buscar el que valia en el treball, en la forma d'"ascetisme mundanal" tal com la va definir MaxWeber, la gratificació postergada podia convertir-se en una pràctica profundament autodestructiva. Amb tot, l'alternativa moderna a la prolongada disciplina del temps, no és un bon remei per aquestaauto negació.
La moderna ÈTICA DEL TREBALL es centra en el treball en equip. Exigeix ser un bon oient i estar disposat a cooperar i fa especial referència a la capacitat d'adaptació de l'equip a lescircumstàncies

El treball en equip és l'ètica del treball que convé a una economia política poc flexible. El treball en equip és la pràctica en grup de la superficialitat degradant. . (ethos deltrabajo pg. 104) .
L'antiga ètica del treball es basava: a) en l'ús auto disciplinat del propi treball, com a única manera de dominar el caos de la naturalesa. Hesiodo,en el seu llibre "Los trabajos...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Corrosión Del Carácter
  • La corrosión del carácter
  • La corrosion del caracter
  • La Corrosion Del Caracter
  • La Corrosión Del Caracter
  • la corrosión del caracter
  • La corrosion del caracter
  • La Corrosión Del Carácter

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS