La cultura del disseny

Páginas: 2 (334 palabras) Publicado: 20 de enero de 2015
LA CULTURA DEL DISSENY COM A OBJECTIU D'ESTUDI

La cultura del disseny no es fixa, ni homogènia.
Segons Daniel Koh la cultura del disseny és un terme amb el que defineix el mètode que elsdissenyadors pensen i treballen, en diferents medis. Diferents processos de pensament i diferents enfocs, però amb un únic objectiu de comunicar-se. Per Daniel Koh el disseny és una forma de vida, està atot arreu.
La cultura del disseny existeix a un nivell local, però també pot desenvolupar-se més públicament, dins de sistemes de poder, estructures econòmiques, ...
- La cultura del disseny com aprocés
Descriu les influències contextuals immediates i les accions derivades d'aquest context que es donen en el desenvolupament del disseny.
- La cultura del disseny com a pràctica informada per alcontext
Aquest ús porta una noció més àmplia del punt anterior. Implica la existència de normes col·lectives de pràctica, compartides dins de contexts determinats o a través d'ells.
- La culturadel disseny en quant a cultura organitzacional i actitudinal.
Prové del camp de la gestió empresarial i de texts sociològics que han intentat analitzar i oferir models per als recursos humans dins dela industria innovadora.
- La cultura del disseny com a forma d'acció
És pot aplicar als intents de reformar els objectius, les pràctiques i els efectes del disseny en beneficis socials iambientals majors i més directes. La cultura del disseny com a forma d'acció pot manifestar com a diferents aparences. Pot entendres com a un mètode de cultivar, dins d'una firma comercial, un sentitgeneral de la innovació i, per tant, una forma de gestió basada en el disseny
- La cultura del disseny com a valors omnipresent però diferenciat
La cultura del disseny també és pot apreciar als fortscanvis en els seus contexts. Per exemple, sembla que les exposicions sobre disseny han passat del model de "lo diferenciat" a lo "des diferenciat".
La cultura del disseny com a objectiu d'estudi...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Què és el disseny
  • DISSENY
  • DISSENY ESPACIAL
  • superior en disseny
  • Estretegies de disseny
  • Disseny Experimental
  • El Disseny Intel·Ligent
  • Disseny introducció

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS