la maquina de cardar resenya

Páginas: 2 (359 palabras) Publicado: 6 de enero de 2014




La Màquina de cardar

El llibre que acabem de llegir, escrit pel seu autor Bukowski i traduït per . M. Álvarez i Ángela Pérez ens fa reflexionar sobre la nostra societat, de comsom les persones, com ens relacionem entre nosaltres, es pot dir que es tracta d’una reflexió plena de la societat actual en la que vivim i com poc a poc, es va transformant.

El propiautor, segons anem llegint el llibre ens fa veure la part més salvatge que tenim els éssers humans, a quins extrems som capaços d’arribar per aconseguir els nostres objectius i propòsits. Sobrel’historia del llibre i el seu argument cal dir que transcorre sobre tot en zones marginals i pobres on els mateixos borratxos ( protagonistes del llibre), representen el que Bukowski vol mostrar,les desgràcies a les que es troben sometes algunes persones i la hipocresia que hi ha al món. A més, Bukowski ens parla de la relació que ha tingut amb algunes dones, des de un punt de vistadepriment, es a dir, de tot aquell que va patir: tristesa, angustia, dolor, etc. Tot el que narra al seu llibre el fa sempre, amb ironia i una mica d’humor, però això no vol dir que no vulgatransmetem-nos la sensació d’incomoditat que sent el mateix.

Per a concloure,crec que aquest llibre tracta, des de un punt de vista molt radical però sincer la societat en la que residim.El llibre no té una gran extensió però és el suficientment llarg com per a fer-nos veure i reflexionar sobre la nostra actitud, de com molts dels aspectes que menciona en l’obra son propis denosaltres, dels prejudicis que tenim dins, de la manera de veure el món que tenim, de com a mesura que avança el llibre anem descobrint, almenys en el meu cas, aspectes que desconeixia i quesincerament, com ja he dit abans, m’han fet pensar. I per a finalitzar, he de dir que aquesta obra m’ha semblat molt interessant i curiosa ja que pocs llibres, parlen d’una forma tan directa.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • resenya
  • Resenya
  • resenya
  • Card
  • cardo
  • Carda
  • cardan
  • card

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS