La Ola en català

Páginas: 2 (438 palabras) Publicado: 9 de junio de 2014
La ola

Marko
Es tracta d’un personatge que no té una visió molt crítica de les coses, és a dir, que ni tan sols té una opinió sobre algunes coses; en algun moment de la pel·lícula ho demostra.Tot i així, es una persona que sap distingir el que està malament del que està bé, per això necessita observar i adonar-se del que està passant.
Hi ha alguns moments a la pel·lícula on es pot observarmolt bé la manera de ser d’en Marko:
-En algunes escenes del començament de la pel·lícula ens adonem de que en Marko es deixa emportar pel seu entorn, sobretot per la seva novia, la Karo.-És un noi que busca família. Hi ha un moment a la pel·lícula on es veu perfectament que bé es porten ell i el pare de la seva novia, quan li costa deixar al pare i anar-se a l’habitació amb la novia.-És el que escull al professor com al líder del grup, una figura masculina a la que seguir.
-En moltes ocasions de la pel·lícula veiem com cada vegada se sent més integrat en el moviment, és mésparticipatiu. Proposa que busquin un nom, símbols que els defineixin. Aquests fets demostren com una persona pot canviar amb la influència social.
-A partir d’un moment, Marko comença a comportar-sed’una altre manera amb la seva novia: li presta menys atenció que abans, se’n va amb una altre noia, etc. Hi ha una escena en la que la Karo i en Marko discuteixen i aquest pega a la Karo. En aquestmoment, per primer cop, Marko comença a adonar-se de que “la Ola” l’està convertint en algú que no li agrada. S’adona de la influència que està tenint “la Ola” sobre ell i els altres.

Opinió personalsobre el personatge
En la meva opinió en Marko és un personatge que fa reflexionar sobre la influència que pot arribar a tenir la societat, en aquest cas un grup d’alumnes i el seu professor. Crecque el moment on en Marko comença a tenir una visió més crítica és quan s’adona que ell cada cop es va convertint en una persona més dolenta, més agressiva. Des d’aquell moment reflexiona sobre els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Reseña de catalan, pelicula "la ola"
  • 03b La ola catalan
  • català
  • Catalan
  • Català
  • Catalán
  • catala
  • Català

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS