la porta dels tres panys

Páginas: 9 (2076 palabras) Publicado: 18 de diciembre de 2014
LA PORTA DELS TRES PANYS
PERSONATGES

- Niko: humà del món real.

- Eldwen: elf del mon quantic.

- Quiona: aspirant a fada del mon quantic.


- Kronos: rellotger del mon quantic.

- Andred: subdirector del centre d'inteligencia quatica.

- Mestre Zen-O: director de aspirants a fades i mags en el mon quantic.

- Gat de Schrödinger: gat del mon quantic.
RESUMS PER CAPÍTOLS-CAPÍTOL 1-

En Niko es va despertar i al sostre de la seva habitació va veure un missatge “si vols que passin coses diferents deixa de fer sempre el mateix” en Niko, estava acostumat a veure el reflexe dels cotxes i fins i tot hi podia distingir el color.
La seva mare va entrar a la seva habitació i va cridar a en Niko que arribaria tard al colegi. Quan va sortir al carrer per anar al col·legi vapensar en el missatge del matí i va decidir anar per un carrer que mai havia agafat per anar al col·legi. Era un carrer sense tendes, no passava ningú... Quan estava anant a l'escola es va quedar mirant una casa curiosa. A la porta tenia tres panys, havia un botó vermell i el Niko es moria de ganes de premer el botó. Al final el va premer i per l'interfòn li deien: puja, t'esperàvem.-CAPÍTOL 2-

En Niko va preguntar com obrir la porta i li van dir que aquest pany era una miqueta estrany. Nomès hi havia una clau i es tenien que obrir simultàniament. Li van dir que fes-hi la pregunta i que la porta estava oberta. Va obrir la porta amb força i estava tot envoltat de foscor, va pegar un vot i va tancar la porta d'un cop d'esquena. Al fons va dstingir unes cortines de vellut que caienperfectament des del sostre. Va apartar la cortina amb les dues mans i era una habitació com l'altra però li va cridar l'atenció una capsa de regal que semblava de nadal.



-CAPÍTOL 3-

De repent va aver una explosió a la capsa, van apareixer leptons i quarks. Quatre grans focus es van encendre de copte i enfocaven a un camp de rugbi. Els de lagrada amb la samarreta blanca eren elsantimateri i els de la samarreta eres els materia i lo mateix en el camp de futbol. Qua materies i antimateries es xocaben entre si surtien moltes altres boletes. Finalment l'arbitre va xiular e final del partit i van guanyar el materia.



-CAPÍTOL 4-

L'Eldwen va encendre un encenedor al mig de la habitació, als altre no els importava molt la manca de llum. En niko acababa de entrar al mon quantici es preguntava a ell mateix que que i feia ell alla dintre. En Niko hi volia sortir i va anar on les cortines les va apartar però a on hi estava la porta ara només i havia una pared. En Niko s'havia picat perquè els altres podien atravessar les parets. Ell ho va anar a probar va posar les mans protegint-se el cap i... va atravessar la pared!


-CAPÍTOL 5-

Estava tan sorpres, que va trigarun parell de segons a veure la noia que tenia al seu davant. Era alta com ell, de cara morena i cabells negres, els seus ulls foscos i atmetllats semblaven orientals. En Niko es va quedar amb la boca oberta. La fada Q es va girar indignada perquè el Niko no es creia que era una fada. La fada no es parava de queixa perquè el Niko cada vegada que no entenia alguna cosa li preguntava a la fada.-CAPÍTOL 6-

Qua van entrar a la rellotgeria la campaneta que menjava del sostre va fer un estrèpid insòlit per la mida de la campaneta. Hi havien rellotges de totes les mides, de tots el colors, cada un marcava una ora diferent, cada un d'una marca diferent... Va sortir un senyor alt relativament de l'alçada dels elfs del mon quantic, es deia kronos.


-CAPÍTOL 7-

Dos elfs van entrarper la porta peleant-se. A pessar de la clara diferencia de edat debien ser germans. Veníen a pedir-li ajuda a en Kronos. En Kronos amb la seva pipa va fer uns anells de fums amb seriessa. L'elf petit volia guanyar a la velocitat de la llum a l'ajut de en Kronos. En Kronos ja estava fart d'ajudar-li en aquells estúpids viatges que no serven per a res, però no li quedava un altre remei que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Porta Dels Tres Panys
  • RESUMEN CAPÍTULO 3 LA PORTA DELS TRES PANYS
  • La Porta Dels Tres Panys
  • la porta dels tres panys
  • La Porta Dels Tres Panys
  • La porta dels tres panys resum
  • Las Tres Estrategias Genericas De Porter
  • Tres Metros Sobre El Cielo Portada

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS