La Presencia

Páginas: 7 (1644 palabras) Publicado: 29 de octubre de 2012
TITOL: LA PRESÈNCIA
AUTOR: MERCÈ COMPANY
EDITORIAL: BROMERA
Gènere literari: narrativa
Subgènere: Intriga

Abans del priner capitule hi ha una introducció que realment és el final de la novel·la, en esta introducccion estan dos dels princiapales personatges, Carla i Adrià arreplegant les seues ultimes coses del pis per a abandonar-ho definitivament.

Capitule 1
L’Adria s’un xic normal devint-i-tres anys que es dirigix en la seua moto vella a una entrevista de treball, però estant parat en un semàfor la seua moto vella es li per a i no aconseguix arrancar-la, mentres estava parat en el semàfor ve un mudança en un edifici que a primera vista li agrada, i la reemplaçament temps buscant un pis que li agrade.
Se li està fent lent per a llegar a l’entrevista però decidix que quanl’acabe tornarà per a informar-se por el pis.
En un altre costat en un bar, es troba Bru, que s’el cunyat de l’Adria, i allí es troba con Carolina una antiga amiga i que ara es fa cridar Carla, porque vol dedicar-se al cine.

Capitule 2
Quan l’Adria acaba l’entrevista es dirigix a verdader el pis, parla con la portera i pugen a veure-ho, però en eixe moment criden a la portera i el puja a veure-honomés, quan entra tanca la porta i es posa a veure-ho, de sobte es dóna cueta que hi ha algú con el, resulta que s’un veí però el que li resulta extoque a l’Adria es que ho ha tancat la porta i el veí diu que estava oberta, este veí es presenta com Felipe, parlen un poc i despues el se’n va a sa casa i l’Adria es va a menjar quelcom per a despues verdader a l’administadora i parlar de la compradel pis.

Capitule 3
Parla con l’administradora i queda d’acord para que negoci la compra del pis, fa poc que va morir la mare de l’Adria i des de llavors viu con la seua germana, el seu cunyat i un nebot xicotet, i vol anar-se a viure només, aprofitara el que li ha quedat d’herència per a poder comparlo, finalment ho compra.
Por una altra part l’Adria a aconseguit treball en una escola,ensenyant musica i plàstica.

Capitule 4
Felipe i Maribel, els veïns de l'Adria viuen en el seu pis prou mal atenció, Maribel té problemes amb la beguda, i Felipe li lleva les botelles perquè no bega.
Bru, el cunyat de l’Adria ha d’anar-se de viatge i li diu a la Mai que mentres està fora que se’n vaja amb el seu germà al pis nou, ella feta molt de menys a sa mare.
Mentres fan la mudança, els seusveïns Felipe i Maribel els visiten i parlen sempre de la persona que vivia anteriorment en eixe pis, un cert Max, pareix que li tenien molta estima-
Tant Felipe com Maribel es mouen per la casa de l'Adria com si fóra seua, i això molesta molt a l'Adria i la seua germana.

Capitule 5

L’Adria ix de fer classe de musica i es va a fer classe de rock a un altre lloc, allí li presenten a Carla,queda amb ella després per a parlar d’un tema relacionat amb les classes de ball.
Carla vol que l’Adria li de classes d’expressió corporal perquè li puguen servir per a ser actriu.
l’Adria es marxa a casa i menja amb la seua germana, durant el menjar es dediquen hi ha parlar del passat, quan vivia sa mare i estaven tots junts, ells no se n’adonen però estan passant coses rares en la casa, unabotella s’ha desplaçat sola per damunt de la taula, de sobte criden al timbre i es presenten els veïns Felipe i Maribel, amb l’excusa de donar-los la benvinguda es fiquen dins de la casa per a brindar.
Maribel insistix a ballar amb l’Adria un rock i després de variso balls, Felipe s’enfada i agafa a Maribel per a anar-se’n, però abans amenaça a l’Adria si torna a provocar a Maribel.

Capitule 6Carla dóna classes de piano en el seu pis i la veïna que cuidava la seua filla se’n va a viure a una altra part.
D’altra banda el mai porta uns dies de mal humor, les obres en sa casa no han començat i damunt esta cada vegada més farta de Felipe i Maribel, sempre s’entremeten en tot.
l’Adria porta uns dies que no dorm bé, damunt quan sàlia de fer classe es mareja i es cau per l’escala....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • LA NO PRESENCIA
  • La no presencia
  • En su presencia
  • Sensor De Presencia
  • La Presencia Incondicional
  • Presencia del Tranvia
  • QUÉ ES ESTAR EN LA PRESENCIA DE DIOS
  • Presencia africana

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS