La rebelio de les coses

Páginas: 2 (444 palabras) Publicado: 2 de junio de 2015




Tema: Arrel de la revolta de les coses l’esser humà passa a confiar amb la natura.
Argument:
El conte va de que un dia, les coses inventades per l’esser humà comencen a trontollar. Lesmàquines s’espatllen, l’electricitat deixa de funcionar, els líquids es vesen de las ampolles... fins al punt de que les cases comencen a cruixir i les persones tenen que marxar d’allà. Quan els humans van ala natura i comencen a viure allà es donant conte de que tampoc és tant dolent està allà i que podrien viure hi molt be. Com no hi havien maquines ni re per deixar les coses escrites, es passenoralment com es feien abans. Però va ser molt difícil l’ incorporació a la natura i van morir moltes persones. Ells deien que la natura era sabia i deixava als mes forts i s’emportava als dèbils.Personatges:
És un relat en 3 persona per un narrador extern que està vivint la situació i que és com el propi protagonista.
L’home que al final de tot del conte ens escriu un breu relat sobre que estàpassant.
La societat la qual li està passant això.
Temps i espai:
L’historia passa en diferent dies ja que primer comencen a fallar unes coses i després ho segueixen unes altres fins que ja falla tot i l’homees va a viure a la natura.
Passa a una ciutat i després no se sap ben be a on però es suposa que en un bosc o el camp, a la natura.
Fets extraordinaris:
El fet extraordinari d’aquest conte es queles coses prenen vida i es comencen a revolucionar contra als humans. Les coses prenen sentit i comencen a deixar de funciona i a trencar-se. No obeeixen el que els humans els indiquen.


Humor:
Aquestes un conte que té un humor molt visual es a dir descriu a les persones com frustrades i estupefactes després de que las coses es comencessin a revolucionar. Tot això provoca als humans a fer unretorn a la natura que això significa anar uns anys enrere a la civilització. És comença a notar l’egoisme dels humans quan diuen que els més dèbils han de morir i nomes quedar-se els més forts. També...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La rebelio
  • Rebelio Cristera
  • Rebeli n
  • Rebelio en la granja
  • Una rebeli n de los dioses
  • La rebeli n asexual
  • REBELI N EN LA GRANJA
  • REBELI N EN LA GRANJA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS