la tecnologia, ens allibera o ens esclavitza?

Páginas: 3 (615 palabras) Publicado: 17 de noviembre de 2013
Ciència i tecnologia, en alliberen o ens esclavitzen?

Per filosofia, vam haver de respondre a aquesta pregunta, fent una dissertació. Aquí abaix et deixo la meva:
Tú que n'opines?

Abans, no fatants d’anys, els nens amb una simple pedra i la imaginació podien omplir tot un horabaixa de rialles. Ara , una màquina de videojocs els pot tenir embadalits tot el dia. Abans, els qui sabien sumar,restar, multiplicar i dividir, eren uns savis. Ara, qui tan sols sap fer aquestes operacions matemàtiques és un ignorant. Abans, enviaves una carta i no rebies la contestació fins una setmana méstar. Ara, un correu electrònic triga uns instants en arribar al seu destinatari. La tecnologia ha constituït un canvi molt brusc en la nostre vida, però, aquesta, fins a quin punt ha millorat realment?Com ha afectat a la nostra societat? Ha suposat aïllament i pèrdua de contacte entre els individus ? La ciència i la tecnologia, ens alliberen o ens esclavitzen?
Fins a quin punt han millorat lanostra vida la ciència i la tecnologia? Per començar, gràcies a elles, s’ha incrementat la rapidesa a l’hora de treballar i també als mitjans de transport, de manera que tenim més temps lliure. Lesinnovacions tecnològiques, les noves màquines i aparells, han aconseguit que l’esforç per dur a terme una acció sigui molt menor que a l’antiguitat. Sobretot les noves medicines i els avenços mèdics han fetque l’esperança i la qualitat de vida augmentin. Tot i així, també han sorgit noves malalties que abans no existien, com l’obesitat o l’anorèxia, i d’altres que, encara que estiguin diagnosticades,no tenen remei, com el càncer. A més a més, encara que ciència hagi permès reduir el temps utilitzat per al treball, com el concepte “temps” es relatiu, per molt que en tinguem mai serà suficient.
Haminvat la comunicació entre les persones?Els ordinadors, Internet, els videojocs... tots aquest elements han intervingut en crear-nos una addicció cap a ells que ens individualitza i fomenta...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ens
  • ENS
  • Ens
  • UTILES ENS
  • Ens Hist
  • ens indiceayo
  • ens bt
  • El Enlace En Los Ens

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS