Las señales de la claustrofobia

Páginas: 4 (989 palabras) Publicado: 1 de junio de 2011
Treball temes musicals

Sergio Ionescu Ionescu/1º Bax
1ª Tema: “Camals Mullats”
Grup: La Gossa Sorda
Álbum: Saó
La Gossa Sorda es un grup valenciá que interpreta música Punk, rock, reggae iska. La majoría de les seues lletres ataquen directament al sistema.
* Quan escolte aquesta cançó, em recorda quan jo era petit i anava amb el meu pare amb les bicis tots dos per les platges del’Albufera en el díes de estiu amb tota aquella calor i la tranquilitat que n’hi havía en aquell moment, quan no hi havíen tants blocs construïts.
* Sobretot, aquesta cançó té un aire molt de poble, es adir, que no es nota en la seua música cap complexe, només notes curtes i simples que determinen el seu significat de senzillessa.
* Aquesta cançó, des-de el primer segon, notes molta tranquilitatde un día qualsevol d’estiu. A més, les veus del cantants també influeixen en el missatge de la cançó, amb un tó que ens vol aconsellar que no visquem la vida amb molt estrés y nervis.
* Lapel.lícula “El verano azul”, es la viva imatge del missatge i estil d’aquesta cançó, molt tranquila i amb escenaris en pobles i xiquets que no tenen cap complexe i problemes en els díes de estiu.

2ºTema: “Waking the demon”
Grup: Bullet for my Valentine
Álbum: Es una cançó que no pertany a cap álbum
Bullet for my Valentine es un grup procedent de Gales. Principalment, aquest grup produeix músicaHeavy metal i té cinc discos produits.
* Aquesta cançó es molt violenta perque aquest génere de música Metal, requereix tindre un carácter més dur, al mateix temps d’agradar-te el génere.
* Emrecorda molt quan tinc molts exámens i vuic evadirme de tot per a fer el que em done la gana. La lletra d’aquesta cançó parla principalment del despertar d’un dimoni, que fa el que vol sense que ningúli diga el que té que fer.
* S’assembla molt a les pel.licules de molta acció com son per exemple “Triple X” o “La jungla de cristal”.
* Les veus d’aquesta cançó son grits, a simple...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Claustrofobia
  • Claustrofobia
  • CLAUSTROFOBIA
  • la claustrofobia
  • Claustrofobia
  • Claustrofobia
  • claustrofobia
  • La Claustrofobia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS