Laura CS

Páginas: 3 (711 palabras) Publicado: 23 de abril de 2013
Hermann Karl Hesse va néixer a Calw, El 1892 va entrar a l'institut de Bad Cannstatt, a Stuttgart i el 1893, tot i obtenir el diploma de primer any, va deixar els estudis.
Va començar com aaprenent de llibreter a Esslingen am Neckar, L'octubre de 1895 va començar una nova experiència com a llibreter, a la llibreria Heckenhauer a la qual es va consagrar en cos i ànima. Li interessaven llibresde teologia, filologia i dret. En acabar la seva jornada, continuava enriquint la seva cultura en solitari i els llibres compensaven l'absència de contactes socials - ... amb els llibres tenia més imillors relacions-. El 1896, el seu poema Madonna va ser publicat en una revista vienesa.
El 1898 Hesse va arribar a llibreter assistent i va disposar d'un. En aquesta època llegia sobretot obres delsromàntics alemanys, especialment de Clemens Brentano, Joseph von Eichendorff i Novalis. Sent encara llibreter, va publicar a la tardor de 1898 el seu primer llibre de poemes, Cançons romàntiques, i enl'estiu de 1899, Una hora després de la mitjanit. Les dues obres van fracassar comercialment. A partir de la tardor de 1899, Hesse treballar en una llibreria de Basilea. Els seus pares teniencontactes amb famílies basilienses cultes de manera que un regne espiritual i artístic d'allò més estimulant es va obrir davant seu. El 1900 es va lliurar del servei militar pels seus problemes en lavista. Les seves dificultats de visió durar tota la seva vida, igual que el seu neuràlgia i els seus migranyes.
El 1901 Hesse va poder realitzar un dels seus grans somnis: viatjar a Itàlia. El mateix any, vatrobar una nova feina, a la llibreria Wattenwyl, a Basilea. La novel · la Peter Camenzind, publicada oficialment el 1904, va marcar la ruptura: Hesse va poder a partir de llavors viure dels seusescrits.
Problemes a casa el porten a viatjar en 1911 amb Hanz Sturzeneger per Ceilan i Indonèsia. No va trobar la inspiració espiritual i religiosa que buscava, però aquest viatge impregnar les seves...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Laura
  • Laura
  • Laura.
  • laura
  • Laura
  • Laura
  • lauro
  • Laura

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS