les noies de filferro

Páginas: 3 (593 palabras) Publicado: 28 de junio de 2013
LES NOIES DE FILFERRO

Capítol 1: Aquell dia en Jon es va adormir per que la nit anterior es va quedar treballant fins tard. Aquell dia eren les deu i em va donar un sobresalt tot i que lapropietària era la meva mare. La empresa on treballo es diu Z.I.(Zona d’interiors). Vaig endreçar ràpidament el meu pis i vaig anar a treballar. Quan vaig arribar la secretària em va dir que la meva mare feiauna hora que em cridava i al anar al seu despatx em va dir que investigues molt al fons el tema de la Vània per veure si era morta o no.

Capítol 2: L’oportunitat que em va donar la mare perinvestigar sobre la Vània i les seves companyes era molt important per a mi. Primer vaig investigar sobre la Vània. Tenia una llarga cabellera negra, els ulls grisos i profunds, la barbeta rodona, i elsllavis carnosos. Després vaig investigar sobre la Jess Hunt. Rossa com el blat, cabellera encara més llarga i profusament arrissada, els ulls vers i una boca enorme oberta. I finalment vaig investigaruna mica sobre la Cyrille. Negra i de pell brillant, cabell curt, ulls de tigressa, foscos, boca petita etc..

Capítol 3:El següent dia en Jon va decidir fer-li unes preguntes a la Lluïsa Cadafalchque era una vella prematura. Al principi desconfiava una mica den Jon però mes endavant li va agafar mes confiança. La Lluïsa nomes comensar l’entrevista em va dir que si la Vània era morta i em vaigquedar una mica desconcertat. Ella deia que ja havien passat deu anys desde que va desaparèixer i que si no estigués morta ella ja o sabria.

Capítol 4: Començava a ploure el dia que vaig anar avisitar a en Carles Sanromán per investigar una mica més sobre la vània. Quan vaig arribar al seu pis on ell treballava estava fent una sessió de fotografia a una model molt alta i molt guapa. En quanvaig entrar ens vam clavar una mirada i jo vaig anar a una saleta que tenia que sortir cada cop que ella entrava a canviar-se. En Carles no tenia ni idea de on parava la Vània, si era viva o si era...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Les Noies De Filferro
  • Les Noies de Filferro
  • Personajes De Les Noies De Filferro
  • noi se
  • El Noi De La Moto
  • programa noi
  • La Noia De Les Taronges
  • Aspel noi

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS