Lliurament 5

Páginas: 6 (1489 palabras) Publicado: 25 de mayo de 2015
ULABOX
Ulabox és una empresa que, amb pocs anys, ha aconseguit posicionar-se en un dels sectors més competitius del mercat, el de la distribució.
Per aconseguir-ho, ha desenvolupat la seva activitat sota el concepte de start-up online, un model de negoci innovador associat a les noves tecnologies.
La idea neix amb l’objectiu de vendre productes en alimentació, bàsics de la llar, salut,bellesa, nadons i mascotes a través d’un portal web per després fer l’entrega de la cistella a la porta del consumidor, posant gran èmfasi en el concepte d’estalvi del temps. Tal com defensen en la seva missió, el seu ideal no és vendre productes, sinó vendre temps.
El negoci aconsegueix quallar en la nostra societat perquè converteix en fàcil i ràpida una tasca quotidiana i lenta com és fer la comprasetmanal al supermercat. La comoditat que ofereix el servei juntament amb una atenció al client de qualitat provoquen un efecte atractiu que satisfà les necessitats del consumidor.
Però una bona idea no és suficient per posar en marxa una empresa, al darrere ha d’haver-hi engranatges que facin funcionar tota la maquinària. La innovació, en aquest cas, és fruit de diferents aspectes claus quefuncionen al uníson.
Primer de tot, és fonamental disposar d’un important capital humà. En les entranyes d’Ulabox hi treballa un petit equip format per professionals amb trajectòria en diferents sectors, el qual crea un clima de simbiosi i cooperació que es tradueix en un activitat eficient. L’enfoc que centren en el client i el seu empeny per fer-los la vida més fàcil posicionen l’empresa en unpunt de qualitat diferenciador.
El següent punt és la creació d’un model, un estendard i una forma de fer. És aquí on apareix el mecanisme amb el qual es busca generar ingressos i beneficis. La planificació de com es vol servir als clients és una factor molt rellevant. L’estratègia i la seva implementació són conceptes que tota empresa ha de replantejar-se contínuament, més en un sector tancompetitiu com és el de la venda i distribució de productes.
El temps és un dels recursos més importants amb els que compta l’empresari per fer les seves activitats productives, per tant és clau comprendre la forma en que es distribueix. El seu aprofitament depèn de la forma en que es planifiqui i s’utilitzi, establint prioritats, metes i objectis que només s’assoliran si s’organitzen les activitats. Enel cas d’Ulabox, l’administració del temps no pot ser un aspecte més destacable. La logística amb la que un equip treballa per coordinar entregues de productes és relativa a la quantitat de demandes que pot satisfer —més si tenim en compte que es tracten molt sovint de productes de primera necessitat on el consumidor exigeix immediatesa i qualitat—.
Però no només és un fet que s’aplica a nivellintern, també representa un dels aspectes més importants en la raó de ser d’aquesta empresa de cara als seus clients. Un dels pilars de la seva innovació és oferir l’estalvi de temps. Això respon a l’evolució de l’estil de vida que s’ha produït. El multitasking i la pressió per una gestió més eficient dels horaris ha generat la necessitat de reinventar la manera en que es fan les tasques de lallar.
Pel que fa a la importància que Jaume Gomà destaca en els prescriptors, entenem que és un fet molt encertat al tractar-se d’un negoci que just acaba de néixer i necessita posicionar-se en un mercat difícil i extens sense disposar de gaires mitjans de publicitat. En el món del marketing s’entén com a prescriptor una persona o entitat que, per la seva importància, autoritat o experiència és capaçd’influir en una gran quantitat d’usuaris. Aquests usuaris segueixen els consells, les valoracions o les decisions de compra del prescriptor perquè el consideren una font de plena confiança. Què aconsegueix Ulabox amb els prescriptors? Precisament això, generar confiança. Centrar-se en aquest aspecte és innovador tenint en compte que l’empresa està oferint un servei que representa un canvi...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • lliurament 1
  • Filo Lliurament
  • Lliurament 1
  • Lliurament 1
  • historia de cataluña 3er lliurament
  • Trabajo Fisica 1 Lliurament
  • Acte lliurament d'orles
  • 2 lliurament biologia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS