Loool

Páginas: 4 (763 palabras) Publicado: 6 de junio de 2012
El Problema Mediambiental









Pere Sunyer Ané
3r B ESO
20/5/2012




1-Que es la degradació del medi ambient?
Es quan les activitats humanesmodifiquen el medi natural, o sigui, el deteriorament del medi natural mitjançant l’esgotament dels recursos com l’aigua, l’aire, el sòl, la destrucció dels ecosistemes i l'extinció de la fauna silvestre.Si les activitats són més o menys agressives provoquen més alteracions o menys al medi natural.

2-Principals problemes mediambientals:
1. La contaminació de l’atmosfera:Modificació del’atmosfera que produirà un canvi en el clima:

2.1. Efecte hivernacle:El metà, els òxids de nitrogen i, principalment, el diòxid de carboni són gasos anomenats d’afecta hivernacle. Aquests gasospermeten el pas de la llum i l’escalfor del sol però no la deixen sortir tan fàcilment. Es localitza a l’atmosfera.
2.2. La pluja àcida:Els òxids de nitrogen i el diòxid de sofre quan esbarregen amb l’aigua de la pluja formen àcids sulfúrics i nítric dissolts. Aquesta barreja de àcids i aigua s’anomena pluja acida. La pluja acida destrueix boscos i ecosistemes. Quan hi ha agut algunabocament de residus de alguna fabrica pot succeir aquest fenomen.
2.3. El boirum fotoquímic:L’ozó i els òxids de nitrogen són l’origen del boirum fotoquímic. Es produeix quan la llum del solincideix sobra aquests gasos a prop de la terra. Aleshores es forma una boira negra que irrita ulls i pulmons. Es localitza a ciutats amb molta contaminació.
2.4. El forat de la capa d’ozó:ElsCFC són els causants del forat a la capa d’ozó de l’atmosfera. És un gas present a l’atmosfera i es fonamental per la vida de les perdones ja que impedeix el pas dels rajos ultraviolats. Es localitzaa l’entartida ja que les temperatures extremament altes són dolentes per la capa d’ozó.

2. La contaminació de les aigües:A caus dels residus de les fabriques es contamines mars, rius......
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Loool
  • Loool
  • loool
  • loool
  • Loool
  • loool
  • Loool
  • loool

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS