Lorena

Páginas: 2 (373 palabras) Publicado: 9 de julio de 2013
UN GRUP DE 2N ESO VISITA EL DIARI ARA
Un grup de 2n eso de l'institut Francisco de Goya visita el estudi del diaria ara.


El dia 10 de Maig, un grup de 2n eso de l’institut Francisco de Goya,va anar a visitar l’estudi del diari ara. Una noia els va fer de guia durant tota la visita. Els explicava les diferents funcions del diari, les seves seccions, etc. Aquest nois i noies van agafarapunts per després fer una noticia, que els seria molt útil per fer el crèdit de síntesi.

Aquest grup de 2n eso, van sortir de l’institut a les 10:00 h, aproximadament. Per arribar a l’estudi del diariara, tenien que anar cap al carrer Diputació. Van entrar i els va atendre una noia. Van anar cap una sala, a fer la primera part de la visita. Allà ella els hi anava explicant diverses coses sobre eldiari. Els hi va explicar que en un diari hi havien dos parts: gestació i redacció, eren uns papers molt importats i havien d’estar molt sincronitzats. També els hi anava explicant els diferentsgrups que hi havia, si eren financiers, corregidors de faltes o escriptors.
Els periodistes del diari, només treballen 364 dies, menys el dia de Nadal.
La distribució la fan per
Catalunya, Balears iel Pais València.
Fan una reunio dels caps i els gefes i allà cada secció porta els seus temes. I finalment per acabar aquesta primera part els hi va explicar les diferents seccions que tenia:societat, esport, política, temps, cultura internacional…
En la segona part van anar cap a la sala de grabació. Allà els hi va dir que fan entrevistes a gent important, i que depen del color que portisde samarrteta, pot ser no surts bé a la pantalla.

En la tercera part de la visita, els va guiar cap a la zona de treball, els hi anava explicant, on es situaven les diferents seccions i també ensva ensenyar on feien les reunions.

I finalment quan va acabar la visita, li van donar les gràcies, perquè tota aquesta informacó els seria molt util per el crèdit de sintesi, a aquests nois i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Lorena
  • Lorena
  • lorena
  • lorena
  • Lorena
  • Lorena
  • Lorena
  • lorena

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS