los 10 mandamientos

Páginas: 2 (290 palabras) Publicado: 29 de noviembre de 2014

Tipus d’organisme
Característiques
Fotografia
merla d’aigua
Viu en els cursos alts dels rius, en els torrents i en els rierols de muntanya, on és sedentari, bé que, devegades, empès pel fred i el gel, realitza curts desplaçaments hivernals que la porten a l'hivern fins a territoris més meridionals.

perles (mosques de les pedres)
Es podentrobar en nombre abundant en arbusts i arbres situats a prop de cursos d'aigua de corrent lenta i al capvespre poden formar eixams de molts individus.

efímeres
Es troben aprop dels rius. I es concentres a prop de cases o edificis comercials. Les llum les atrau.

libèl·lules
El seu hàbitat natural es troba en les rodalies de llacs, tolls, rius iterres pantanoses, ja que les seves nimfes són aquàtiques. Les libèl·lules no piquen als éssers humans i són valuoses com a depredadors.

truita de riu
El seu hàbitat són elsrius d'aigües fredes i oxigenades, i per això és particularment abundant als rius i estanys pirinencs.

llúdriga
La llúdriga entra en zel en qualsevol època de l'any, noobstant això la seva reproducció és lenta i irregular, encara que s'observen major quantitat de parts durant la primavera. De cadascun d'ells poden resultar dues o tres criatures,que neixen cegues i sense dents.

sangonera
s'alimenten de la sang que succionen dels seus hostes, també hi ha espècies de vida lliure. Tenen una mida superior a la restadels anèl·lids i es caracteritzen pel fet de tenir dues ventoses amb les quals es fixen al substrat sobre el qual viuen, una en posició anterior rodejant la boca i una deposterior envoltant l'anus. Tenen el cos envoltat de nombrosos anells que oculten la vertadera segmentació interna.

cargol d’aigua


larva de mosquit


cuc de fang
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • 10 mandamientos
  • Los 10 mandamientos
  • los 10 mandamientos
  • 10 mandamientos
  • 10 Mandamientos
  • Los 10 Mandamientos
  • Los 10 Mandamientos
  • los 10 mandamientos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS