Los Despertares

Páginas: 2 (455 palabras) Publicado: 6 de enero de 2015
‘LOS DESPERTARES’
Los despertares és una pel·lícula que està basada en fets reals.
T’explica la vida d’un noi, Leonard Lowe, que per desgracia és víctima d’una malaltia que el deixa catatònic apartir dels 10 anys i el treu de la realitat sense saber en absolut lo que passa al seu voltant. Es com si s’hagués quedat dormit i mai pogués despertar.
Als 40 anys es troba en una clínicapsiquiàtrica on tot lo que fa està a càrrec de la seva mare. Per altre part està el Dr. Malcom Sayer, un investigador que ha treballat amb animals i plantes tota la seva vida i li arriba la oportunitat detreballar en aquesta clínica psiquiàtrica. Ell no en sap res de treballar amb persones ni res que tingui que veure amb elles. Viu al marge de la societat.
Després de veure diferents reaccions queadoptaven els pacients catatònics davant d’un estímul determinat en Dr. Malcom va començar a desenvolupar experiments. Finalment aquest troba una solució, prova d’injectar-los una droga nova que elldescobreix. Primer ho prova amb en Leonard i veu que funciona i al veure que té una bona reacció injecta aquesta droga a tots els pacients. D’aquí el nom de la pel·lícula ‘’Los Despertares’’. Poc a poc elshi van augmentant la dosi, i es veu una millora progressiva. Però al cap i a la fi res serveix, al final de la pel·lícula ,per un fenomen desconegut , els pacients tornen a l’estat catatònic quehavien tingut originàriament.
LA MEVA OPINIÓ
Aquesta pel·lícula et motiva a seguir sempre endavant, a lluitar i a no donar-te per vençut, perquè quan menys t’ho esperes pots sortir d’aquell pou sensefons que donaves per impossible, en aquest cas la malaltia que deixa catatònic a en Leonard.
OLIVER SACKS
Sacks, nascut a Londres el 1933 en una família de científics i metges, va estudiar medicinaa Anglaterra per després acabar el doctorat en neurologia. En la dècada de 1960 es va traslladar als Estats Units i començà a exercir com un neuròleg de Nova York, on encara resideix.
Després de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Despertares
  • despertares
  • Despertares
  • despertares
  • Despertares
  • DESPERTARES
  • despertares
  • despertares

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS