los mejores yeah

Páginas: 6 (1464 palabras) Publicado: 27 de octubre de 2013
Joan,
el Cendrós













SEQÜÈNCIA 1
Joan i Helena dialoguen per un chat d’internet amb uns missatges escrits desordenadament.
SEQÜÈNCIA 2
A Clara li han furtat la game-boy però al arribar la seua amiga Carmeta li lo ha dit i se l’han tornada.
Priscil·la, Iris i Eva no han estudiat res i li pregunten al mestre Abel coses sobre l’examen.
Alex, Mosca i Tatxa tampochan estudiat.
Hi ha un moment en que Helena s'apropa a Joan i li diu que si vol anar amb Clara a la festa de fi de curs. Ell accepta sense pensar què li havia preguntat. Joan està enamorat de Helena, però Helena vol anar a la festa amb Alex, el germanastre de Joan. A Clara li han donat una beca per anar-se’n als Estats Units en estiu.
Joan li conta tot el que li passa a Bola i Bola li contaque ell una vegada també va estar enamorat.
Després, Joan se’n va i Priscil·la, Iris i Eva s’acosten a Bola a demanar-li les xulles de l’examen. Bola se les vol cobrar, però a Alex se les dona gratis. De repent apareix Espinosa i les diu que no haurien de copiar. Bola li diu que té cara de idiota.
SEQÜÈNCIA 3
Quan estan fent l’examen, s’escolten esternuts (son Priscil·la iris i Eva que estancopiant). Al acabar el temps de fer l’examen, el mestre, Abel, els diu que trenquen l’examen i estan tots aprovats. Després, el mestre els diu que tenen que llegir el llibre de Romeu i Julieta. Helena i Joan el representen un poc i els companys opinen que lis ha paregut. Alex diu que per a dir-li a una xica que et mola no fan falta 3 dies i explica con hi ha que fer-ho. Abel, explica a la classe elque es por fer i aconseguir amb la lectura.
SEQÜÈNCIA 4
Carmeta i Tatxa estan eixint, però Carmeta es farta d’ell i talla. Helena, Eva, Priscil·la i Iris l’animen. Hel·lena lis conta que ella coneix un xic perfecte. L’ha conegut per un chat d’Internet i parles totes les nits. Te moto, ulls verds, cos atlètic... Perfecte. De repent apareix Joan, li diu a Hel·lena que no la estima i hel·lena lidiu que ella a ell tampoc.
SEQÜÈNCIA 5
Sa mare de Joan no para de manar-li coses mentre que ella no fa res. Alex li ha dit a la mare que Joan li ha furtat un bitllet de 100 pessetes i el te que tornar. La mare és molt mala.
SEQÜÈNCIA 6
Joan està parlant amb el seu assistent informàtic particular, INDIANA JONES. S’adona de que son les dotze i ja ha passat una hora de quan queden normalment Joany Helena per a parlar per chat. El cas es que ha Helena també li havia passat el mateix. Els dos es conecten a l’hora i comencen a parlar. Joan està apunt de dir-li qui és en realitat.
SEQÜÈNCIA 7
En el pati estan Priscil·la, Iris i Eva. Priscil·la i Iris comencen a discutir i a lluitar. Després, discuteixen per com es besa a un xic.
Apareix Bola i parlen dels preparatius de la festa. Quanestan anant cap a la EMT veuen a Helena. Esta les diu que te una cita amb Indiana. Han quedat en un banc del pati del col·legi. Mentre l’esperen fiquen musica romàntica i Helena canvia de postura. De repent apareix Espinosa i Helena es pensa de que Indiana és ell. Però no lo es. Després apareix Abel per a contar-li un secret. Abans de contar-ho, Helena es pensa que Indiana és Abel. Però se’n adona deque no.
Quan per fi arriba Joan, es fiquen a parlar. Helena no es creu que Indiana siga Joan. Aquest es fica molt nerviós i li diu que Indiana és un altre i que ell el coneix.
Arriben Tatxa, Mosca i Àlex. Tatxa i Mosca se’n porten a Joan. Àlex es queda amb Helena i parlen de lo de internet. Àlex no sap de que està parlant Helena, però li segueix el joc i acaben besant-se. Joan torna al pati iels veu.
SEQÜÈNCIA 8
Joan esta parlant pel chat amb Indiana. Joan esta molt trist i Indiana li diu que la perdut per no confiar en si mateix. Joan decideix anar a la festa per a conquerir-la. Indiana li fica alguns models de roba per a anar i al final se’n va en un molt elegant. Joan ha d’arribar a casa abans de mitjanit perquè el vestit virtual desapareix quan sonen les campanades.
SEQÜÈNCIA...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Yeah Yeah
  • Yeah
  • Yeah
  • Yeah
  • Yeah
  • Yeah
  • Yeah
  • Yeah

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS