los policias

Páginas: 5 (1113 palabras) Publicado: 11 de noviembre de 2013
Índex

1. Part teòrica:
1.1.Introducció
1.2 Hipòtesi
1.3.Cos del treball
1.2.1 Què és el GEO?
1.2.2 Història del GEO
1.2.3 La seva primera Intervenció
1.2.4 Com arribar a ser GEO
1.2.3.1 Proves físiques
1.2.3.2 Proves psicològiques
1.2.5 La seva ubicació
1.2.6Les seves Funcions
1.2.7Les diferents operacions realitzades per el GEO
1.2.8Material del GEO
1.2.9 Operacions destacades1.2.10 El primer i únic GEO espanyol mort



2.Part Pràctica:
2.1 Entrevista a un GEO




3.Conclusions

4.Bibliografia



1.Part teòrica

1.1 Introducció



El meu treball de Recerca és sobre el grup de operacions especials (G.E.O) .He escollit aquest tema ja que m’ambiciona molt i tinc moltes ganes de conèixer sobre aquest tipus de cos nacional de la policia. Tambéés un grup una mica desconegut a Espanya i entrar en aquest membre és molt difícil ja que totes les persones que es presenten a las proves nomes agafen el 6% del total i per això el vui donar a conèixer una mica ja que té molt de mèrit formar-hi part. També és una de les opcions que no descarto de cara el meu futur professional. En aquest treball la meva intenció és conèixer tot sobre el G.E.O persi pot ser una opció amb possibilitats de cara el futur.
Primer començaré ha informar-me tot el possible a través de la font de internet. Més endavant com a part pràctica ,quan ja tingui mes o menys estructurat el treball visitaré a una persona que formar part d’aquest grup (G.E.O).Aquesta entrevista serà lo més important del treball, el cor del treball, ja que amb ell podré conversar tot sobreaquest treball d’alt risc a nivell personal i professional. Hem mostrarà com és el seu dia a dia i amb els elements que hi treballa i moltes més coses que podré anar descobrint a mida que vagi fent el treball.













1.2 Hipòtesi







1.3 Cos del treball

1.2.1 Què és?
El G.E.O (grup especial de Operacions) és un grup d’elit de intervenció especial del CosNacional de Policia de Espanya, en que intervé en operacions d’alt risc. Aquest membre del Cos Nacional estan especialment preparats per missions de escolta i protecció de gent important i el control de zones especials.
Aquest membre de la policia va néixer per lluitar contra el terrorisme i per poder intervenir en tot tipus de accions criminals, especialment on-te i havien ostatges i per poderfer-hi front aquestes operacions requeria un equip especial que pogués resoldre tot tipus de conflictes d’alt risc en que la policia nacional no podia intervenir, ja que no tenien una preparació d’aquets tipus i tampoc mitjans.









1.2.2 Història del GEO
El Grup Especial de Operacions (G.E.O) va ser creat en el 1978 pel capità d’Infanteria Ernesto Gracía, juntament am elcapità d’Enginyers Juan Senso Galán per lluitar contra el terrorisme i la delinqüència organitzada.
Durant el període de Transcició, van ser molts els canvis que va tindre Espanya. El 20 de novembre dels 1975 el règim del General Fanco va sofrir el seu cop més dur, la mort del dictador.Va ser el primer pas per que Espanya de la dictadura comencés una nova era am la Transició, que va conduir a ladesitjada democràcia. En aquestes reformes va tindre lloc una en especial, el 4 de desembre del 1978 va ser aprovada la llei que va fer una policia justa i racional per poder resistir a tot aquell que s’oposés al règim franquista, la Policia Armada, d’aquesta manera va néixer des de llavors el denominat Cos de la Policia Nacional, que anys després va passar a ser lo que avui coneixem com a CosNacional de la Policia. Moltes unitats van ser modificades i d’altres creades. Entre las noves unitats definides per la llei i havia una que no tenia precedent a Espanya: El G.E.O, Grup Especial d’Operacions.
La nova unitat va ser destinada a Guadalajara ,que encara és actualment, a un quartel que anava a ser destinat a C.R.G (Companyies de Reserva General).Per constituir la primera promoció...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • policia
  • Policia
  • Policias
  • Policia
  • La policia
  • Policia
  • Policia
  • policia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS