Los pollos

Páginas: 2 (318 palabras) Publicado: 23 de mayo de 2013
ELS MICROORGANISMES

1. De què estan fetes les vacunes?
Les vacunes són preparats químics o orgànics fetes de virus modificats per activar el sistema immunitari de l' individu enqüestió i fer front a les molèsties que pugui tenir.

2. Què vol dir que els virus són sers acel·lulars?
Literalment vol dir que no té cèl·lules, és a dir, que son determinats tipus devida que funcionen sense la presència d' una estructura cel·lular. Aquest concepte fa plantejar-nos el dubte de si els virus són éssers vius o morts, ja que els científics considerenque tenen una vida artificial.

3. A quins regnes pertanyen els microorganismes?
Pertanyen a tres regnes diferents, Protoctists, Fongs i Moneres. Cal tenir en compte que tots elsbacteris del regne Moneres són microorganismes però no tots els protoctists i fongs són microorganismes, ja que hi ha alguns fongs i protoctists que es poden veure a simple vista, i unmicroorganisme, per definició no es pot veure a ull nu.

4. Qui va ser Pasteur?
Louis Pasteur va ser un microbiòleg i químic del segle XIX. Va ser conegut per la seva demostració de lateoria del germen (generació espontània) d' una malaltia i les seves tècniques de desenvolupament i d' inoculació, més notablement la primera vacuna contra la ràbia; també va fer unadescoberta del camp de la química, sobre la polarització de la llum per molècules asimètriques.

5. Digués un efecte positiu i un altre negatiu dels microorganismes.
Un efecte positiudels microorganismes és que descomponen la matèria orgànica del sóc i ajuden a fer més fèrtil aquest. També gràcies als microorganismes l' home és capaç de produir aliments com el pa ila cervesa (gràcies als llevats), els iogurts i alguns medicaments.
L' efecte negatiu dels microorganismes és que causen malalties com la grip o la malària.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pollos
  • pollo
  • pollo
  • pollo
  • POLL
  • pollo
  • pollos
  • pollo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS