Mägo De Oz

Páginas: 2 (496 palabras) Publicado: 30 de mayo de 2012
Mägo de Oz és un grup de folk rock amb influències celtes nascut a Madrid. Actualment està compost per 8 integrants(a la espera d'un nou vocalista) entre els quals es troba Jesús María HernándezGil(més conegut com Txus di Fellatio), creador i bateria de la banda.

La història de Mägo de Oz neix a Vallecas, una extensa àrea al sud de la capital espanyola al maig del 1988, amb el que ara és elbateria de la banda Txus. Poc a poc va anar reclutant membres fins que, al 1992, crearia una primera tanda d'integrants del grup, format per un violinista, dos guitarristes, un baix, un vocalista iell com a bateria. Però aquesta formació variaria al 1997 degut a problemes personals(atribuïts pels mitjans de comunicació a les drogues), canviant els dos guitarristes, afegint un teclat i una flauta, i substituint al defectuós vocalista per el que seria la perla del grup, José Andrea. Actualment, només ha hagut una incorporació al grup(Patricia Tapia, corista) ja que Fernando Ponce deLeón(l'antic flautista), Jorge Salán(antic guitarrista), i José Andrea han abandonat la formació. A més a més, el portaveu del grup ha anunciat que per a maig d'aquest any(2012) s'anunciarà qui és el nouvocalista.

-Als seus temes apareixen estils molt melòdics i alegres (normalment ritmes cèltics), sempre amb símptomes de rock dur o inclús metal, i a qualcunes cançons també es poden apreciar tocs demúsica clàssica.

De cara a la lletra, Mägo de Oz intenta expressar que el més important és respectar per ser respectat, sense importar la religió que defensis, la rassa a la que pertanyis o lainclinació sexual que tenguis. D'altra banda, a la lírica de Mägo de Oz es pot observar el malestar amb el comportament de la humanitat respecte a la naturalesa, i la brutalitat amb la que la nostra rassa hacopejat el planeta Terra(la triologia de Gaia es l'exemple més clar).

-Mägo de Oz conta amb una discografia molt extensa que conta amb 10 discs en 15 anys, dels quals tres pertanyen a la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mago De Oz
  • el mago de oz
  • el mago de oz
  • Mago De Oz
  • mago de oz
  • el mago de oz
  • El Mago De Oz
  • El mago de oz

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS