Música

Páginas: 4 (938 palabras) Publicado: 31 de julio de 2013

INTRODUCCIÓ


En aquest treball es pot veure reflectit el resultat de com es pot treballar la música conjuntament amb l’àrea de visual i plàstica. Els alumnes a través de la música experimentenuna diversitat de sentiments increïble, els quals poden expressar posteriorment a través del dibuix, de forma que es vegi reflectit els sentiments que han experimentat a través de la música.

Lamúsica i el dibuix es complementen molt bé, ja que la música transmet un sentiment concret per a cada persona, ja sigui alegria, por, tristesa, etc., i a través d’aquests sentiments que al músicaprovoca, podem treure la inspiració per crear diversitat de dibuixos, que dependran de la persona que domini els colors més alegres i més càlids, o per el contrari els colors més tristos i més freds.L’aprenentatge és un procés llarg i difícil per els alumnes, i els mestres hem de tenir consciència sobre la importància d’innovar, de plantejar els coneixements de forma interessants, i visuals. Per aixòcreiem que enfocar tant la música com el dibuix de manera unida, pot agradar molt als alumnes, i a més a més els pot donar un punt de vista molt diferent de cada una de les matèries, i entendre moltmillor els conceptes fent-ho de forma unida.

Creiem que és un treball molt interessant per dur a terme en un futur, i del qual se’n pot arribar a treure molt de profit, ja que pot ser molt mésextens del que es mostrarà a continuació.










SESSIÓ 2: La cromatologia

A travès dels colors es podrien treballar molts dels sentiments. Nosaltres en aquest treball ens centrarem en elssentiments més bàsics, però sempre es pot aprofundir molt més.

Primer de tot als alumnes se’ls ha de presentar el cercle cromàtic. En aquest cercle trobem que hi ha la gamma dels colors càlids,i la gamma de colors freds. Més endavant farem exercicis per treballar les dues gammes. Desprès també els hem de mostrar els alumnes quins són els tres colors primaris, dels quals van sorgint...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Musica musica
  • Musica
  • Musica
  • La musica
  • Musica
  • Musica
  • Musica
  • Musica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS