Magalí Puig i Natàlia Ponsatí

Páginas: 3 (576 palabras) Publicado: 10 de junio de 2014
TRIANGLE DALINIÀ


Fitxa tècnica:
- Valor cultural:
La ruta permet seguir els passos de Salvador Dalí, mestre del surrealisme, a través de tres espais que reprodueixen fidelment la vida il’obra del pintor.
- Tipus de ruta:
Lineal
- Recorregut de la ruta principal
130 km
Introducció a la ruta
El pintor Salvador Dalí és un dels mestres del surrealisme i, sens dubte, un dels artistes mésimportants del S. XX. Nascut a la població de Figueres, en la qual hi ha un museu que acull gran part de la seva obra, va viure molts anys a Portlligat prop de Cadaquès, en ple Cap de Creus, on teniaestablerts el taller i la casa. Dalí és un dels genis que més inspiració han buscat en el paisatge per crear la seva obra, i les roques, el mar i el relleu feréstec del cap de Creus sempre han estatmolt presents en la seva producció . La ruta passa també pel castell de Púbol, la casa que Dalí va regalar a la seva dona Gala.
Lloc de sortida: Oficina de Turisme de Figueres. Plaça del Sol. Esprega màxima puntualitat.
Participants: Màxim 20 persones per grup.
Duració: 3 dies.
Horari: D’abril a octubre.
Inclou:
- Entrades als Museus
- Allotjament Mitja Pensió
- Transport
- Àpats
-Guies
- Activitat Extra
Altres: Disposaran de temps lliure després de les activitats.

1r dia:
Excursió a Figueres, on es farà una ruta per la ciutat i es visitarà el Museu Dalí. Més tard, s’aniràa Empuriabrava on es practicarà l’skydive. El dinar es realitzarà a el Motel Restaurant amb el menú degustació “Descobrir l’Empordà” i la nit al Hotel de 4 estrelles Empordà.
2n dia:
Visita aCadaqués on es realitzarà un creuer, es visitarà la Casa Museu de Dalí situada a Portlligat i es farà una excursió al Parc Natural de Cap de Creus. El dinar serà al restaurant El Barroco, lloc on Dalígaudia de molts àpats, i el sopar al restaurant Es Baluard amb un menú degustació de la zona. La nit serà al Hotel Llane Petiti de 3 estrelles situat davant el mar.
3r dia:
El darrer dia s’anirà...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Josep Puig i Cadafalch
  • joan puig i ferrete
  • Magali
  • magali
  • PUIG
  • Puig
  • Puig
  • Natalia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS