mamacamba

Páginas: 2 (482 palabras) Publicado: 3 de enero de 2014
Departament de Política Territorial i Obres Públiques, l’Ajuntament de Sabadell i l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès han acordat introduir un conjunt de millores a la línia interurbana detransport públic col·lectiu per carretera que actualment comunica les dues poblacions. Així, a partir del 3 de gener, s’implantaran tres noves parades al terme municipal de Sabadell per tal de millorar-nel’accés i augmentar la cobertura del servei. A més, s’incorporaran vehicles adaptats a persones amb mobilitat reduïda millorant la qualitat del servei. Finalment, el servei passarà a ser gestionat perl’Ajuntament de Sabadell i els usuaris podran fer ús dels títols propis del transport urbà de Sabadell.

El DPTOP, l’Ajuntament de Sabadell i l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès han acordatimplementar a partir del 3 de gener noves millores a la línia interurbana d’autobús que connecta els dos municipis.

Així, el servei passarà a ser gestionat per Transport Urbà de Sabadell (TUS), queincorporarà el seu material mòbil a la línia. D’aquesta manera, els viatgers disposaran de vehicles adaptats a persones amb mobilitat reduïda, la qual cosa suposarà una important millora en la qualitat del’oferta de serveis.

D’altra banda, a més dels abonaments integrats de l’ATM de l’Àrea de Barcelona, els viatgers també podran utilitzar el ventall de títols propis del servei de transport urbà deSabadell gestionat per l’empresa TUS (bitllet senzill, T-10, carnet mensual, carnet mensual jove).

Finalment, s’incorporaran 3 noves parades dins del terme municipal de Sabadell: Vilarrúbias, Gran Viai Calderón, que ampliaran la cobertura del servei, especialment per als ciutadans de Sant Quirze del Vallès que es dirigeixin cap a Sabadell.

L’actuació respon a les directrius del Pla detransports de viatgers de Catalunya 2008-2012 aprovat pel Govern, que recull els principals eixos d’actuació per a la millora de l’oferta i la qualitat del transport públic arreu del territori,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS