Maria Mantessori

Páginas: 4 (776 palabras) Publicado: 11 de octubre de 2012
Gonzalo Rada Arce
Psykologi
2012-09-28



Att tänka om


Anders Enkvist pratar ganska mycket om hur under sitt livs gång has liv förändras genom att tänka på en annorlunda sätt. När hanskulle avsluta gymnasiet tänkte han att bli militär, och under sin mönstring hittade han vänner men inte det som han ville göra så han skrev en brev till sin far vilken han förklarade sina planer eftermönstring och vad han ville göra med sitt liv och rang ordnade dem och förklarade till sin pappa hur Anders skulle gå tillvägs.

Han började läsa till trafikelev på sj det med mycket tvång full följdehan sina studier och det efter började jobba men sin nya karriär under tiden Anders jobbade med tåget visade sig att han hade talang att komma i kontakt med människor och att hjälpa andra och detgjorde en avgörande det som han kallar för ”nyckelhändelse”.

Efter det sökte han sig till universitet första termin gick dåligt men han gav inte upp, han sparade pengar som jobbade ihop under sommarjobbet och tog en chans till på universiteten där han läste till psykolog ett väldigt ansträngande yrke men han fick goda resultanter och det bidrog till att börja tappa sin dåligt själv förtroende somhan hade under sin skol tid.
Anders tog sin licentiatexamen i pedagogik.

I mitt liv kan jag se någorlunda liknelse och är att jag ville jobba alltid med människor och det är på grund av det somjag började jobba med gamla personer först som biträde och sen bestämde jag mig för att läsa till undersköterska, men inte nog med det sökte jag mig till sjuksköterska utbildning men kom inte in. Mensenare letade efter flera utbildningar som ämnar sig till människor och nu är jag här i Eslöv på behandlings pedagog utbildning.

I mitt liv har haft en eller två nyckelhändelser den första var enkvinna som var i min ålder ”16år” sa till mig att jag passade bra och hade takt med människor och jag kunde förstå andra och att jag hade empati gentemot andra, på den tiden förstod inte mycket men...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mario mario
  • Maria
  • Mario
  • Maria
  • Mario
  • Maria
  • Maria
  • Maria

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS