Marketing Naranjas Lola

Páginas: 15 (3504 palabras) Publicado: 24 de septiembre de 2013
Josep Ramon Alonso Paloma

Prova d'avaluació continuada 2.
Naranjas Lola “De l'arbre a la seva taula en 24 hores”





Preguntes

1.- Descriviu els objectius corporatius de Naranjas Lola així com els seus principals valors corporatius.

La missió d’una empresa es el motiu, propòsit, la fi o la raó de ser de l’existència d’una empresa o organització, on respon a les preguntes com,quin és el negoci a què es dedica? En el cas de Naranjas Lola seria la venta de cítrics, Quins son els clients objectius? Els client principals per Naranjas Lola son els restaurants i usuaris finals, Quin és el valor que esperen rebre els clients? En aquest cas es tindre cítrics frescos i naturals, finalment quin hauria de ser el negoci? Vendre aquest productes directament sense intermediaris enmenys de 24h.
Per pogué fer la definició de la missió és tenen que tindre en compte el objectius corporatius els quals és solen plantejar d’una manera molt abstracte, en aquest cas l’objectiu seria vendre taronges i altres cítrics sense intermediaris per internet i entregar-ho en 24hores.
També tenim que tindre en compte els valors corporatius, que son el conjunt de principis, creences, regles queregulen la gestió de l’organització. En Naranjas Lola el valor són el cultiu de manera tradicional i totalment natural de les taronges i cítrics respectant el medi ambient.
La missió recull la identitat i la personalitat de l’empresa, en el moment actual i de cara el futur, des de un punt de vista molt general. No podem fer que la missió estigui encarada únicament en la qualitat de les taronges icítrics ja que les missions encares a producte son miopies de màrqueting.
Avaluant tot l’esmentat anteriorment jo definiria la missió de Taronges Lola com “ Proporcionar fruits de la millor qualitat cultivats de forma natural, en el menor temps possible i de forma directe pels amants dels productes frescos y naturals, De l’arbre a la taula en 24h”

2.- Quina creieu que és l'estratègia dedesenvolupament que segueix Naranjas Lola? Argumenteu la vostra resposta.

Naranjas Lola ven un producte de qualitat elaborat d’una manera artesanal i totalment natural sense additius químics i ho envia directament a casa en un temps molt curt per tal que no és perdi la frescor del producte, això fa que és diferenciï de la resta de productes que és poden comprar en el mercat tradicional, siguinfruiteries especialitzades com Super verd que vent un producte amb una filosofia de producte natural semblant però al ser botiga el usuari és te que desplaçar i evidentment la frescor no és la mateixa ja que és possible que el producte porti uns dies en les càmeres frigorífiques, com els que també es dediquen a vendre el producte per Internet com El Portal de la Fruta (www.elportaldelafruta.com) onsi que pots fer la compra per internet i ho porten a domicili, però no deixen de ser uns intermediaris ja que compren la fruita la reben diàriament i desprès la distribueixen segons les comandes que tinguin, amb el que ja no tenen la frescor que pot oferir Naranjas Lola, com també és diferencien del producte que podem trobar a les grans superfícies, que sol ser un producte molt més industrialpensat i desenvolupat per un consum massiu valorant més els costos, la producció massiva i el preu de venta que la qualitat del producte ( Carrefour,Eroski..)
Mirant això podríem dir que Naranjas Lola fa una estratègia de diferenciació, però no ens podem oblidar d’una cosa molt important i es que eliminem de la equació als intermediaris, afavorint així a la reducció de costos, possiblement el costosdels processos de producció que tenen Naranjas Lola serien insostenibles si tingues que passar la venta per un canal de distribució, o el preu final al que arribaria al usuari estaria en un esglaó tan elevat que faria que no fos atractiu pel mercat.
També va destinat a un mercat molt específic el que no l’importa tan el preu que a de pagar com la qualitat del producte i el servei d’entrega que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Historia De Naranjas Lola
  • Distribucion directa mayorista(naranjas lola)
  • Lol lol lol lol
  • lol lol lol lol
  • lol lol lol
  • lol lolo lola lolelo
  • LOL ES LOL OK LOL
  • LOL LOL Y MAS LOL

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS