Marta i els segrestadors

Páginas: 10 (2461 palabras) Publicado: 30 de noviembre de 2013



Marta i Els Segrestadors

Víctor Peris iGrau

03/12/2013

Tareas de Paidos



1.- Idea principal o tema.
2.- Resum o argument estructurat.
3.- Personatges principals amb característiques físiques i psicològiques.
4.- Personatges secundaris.
5.- Valoració personal.

1 >>>
En Marta i els segrestadors es narren les aventures d’uns estudiants de 2n d’ESO que celebrenl’acabament del primer cicle de secundaria fent un viatge a Mallorca. Marta, que és fantasiosa i audaç, s’enamora de Cèsar, un jugador del València F.C.

2 >>>
1.- quina llàstima que s'acabe el viatge! Este capitule ens conta l'arribada a l'aeroport de Manises d'un grup d'alumnes de l'Institut Alfàndec que havien realitzat el viatge de fi de primer cicle de l'ESO a Mallorca , este viatge el vancomençar el dia 20 de juny i la seua arribada a Manises va ser el dia 25 de juny a les 8,45 hores del matí 

2.- Els tres mosqueters 
A les 6,30 del matí del dia 20 de juny a casa de Marius i Marta ( germans bessons de 14 anys ) sona el despertador , eixien de viatge de fi de curs i els acompanyaria son pare Guillem ,però abans havien de passar a buscar a Ferran que era un company que estava enamoratde Marta. 
Ens marra com es va produir el flexàs un divendres sant ,quan van anar a veure un partit de futbol i va haver una gran tempesta. 
Per fi arriben a casa de Ferran i després d'advertir-los que es comportaren bé durant el viatge ixen cap a la plaça del poble. 

3.- Els cabells de Vicent 
En la plaça del poble estaven els familiars que havien anat a despedir els xiquets. 
Vicent undels alumnes va arribar amb el cap com una bola de billar per una aposta que va fer si aconseguien véncer als de 2n b en la final de futbol 
Allí es van reunir tots els estudiants i després d'abraçar als familiars i aguantar els últims consells pugen a l'autobus direcció a València . 
Paco el tutor de 2Na parla pel micro de l'autobús fent-los reflexions sobre el seu comportament en el viatge. Durant el viatge cap a Manises oberven des de l'autobus Cullera, la Devesa , l'Albufera ... 

4.- El port de Valencia 
Quan arriben al port de València pel micro Llorenç dóna instruccions sobre el que han de fer amb l'equipatge . 
A Vicent el convencen els seus companys perquè vaja a un quiosc a comprar la revista de " Play Boy ". 
Mentres estan esperant ,comencen a arribar autobusos i en und'ells anava l'equip de CF València juvenils , segons havia llegit LLorenç, en Mallorca durant eixos dies s'anava a celebrar la final a 4 de futbol juvenil entre els equips de València , Barça , Madrid i Mallorca. 
S'organitzen grups de quatre persones per a ocupar les cabines del vaixell i a les 11, 15 s'anuncia l'inici de l'embarcament. 

5.- La sesta 
Una vegada ja en el barco unes hostessess'encarreguen d'ajudar-los a buscar les cabines per a instal•lar-se i Llorenç els informa que en acabant de dinar entre les 3,30 i 5,30 han de romandre en les cabines . 
A l'acabar de dinar Carme i Marius en la coberta mentres parlen queden per a jugar a cartes durant este temps . 
En la cabina 13 Marta , Isabel, Eva i Carme juguen a " cinc minuts de sinceritat " , era un joc perillós perquè aEva i a Marta els agrada el mateix xic Ferran . Comencen a fer-se entre elles preguntes sobre qui els agrada , si s'han besat etc. 
Toquen a la porta de la cabina i era Ferran , Marius, Joan i Felip havien anat per a jugar a les cartes. 

6.- Les fotografies 
A les 5, 30 Marta i les seues amigues van a la discoteca i allí es troben amb Cèsar ( un xic a qui ja havien vist en la terminal que erajugador del València què ja coneixien ja que era del mateix poble ) . 
A Marta pareix que li agrada Cèsar , Marta va a la cabina per a agafar la càmera i es troba que esta oberta , damunt de la llitera hi ha una carpeta plena de fotografies de Cessar i un paper amb un missatge . Marta es dóna compte que s'ha enganyat de cabina i sent parlar a unes persones i s'amaga al lavabo, escolta segons...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Marta I Els Segrestadors
  • marta i els secrestadors
  • La Vegetació I Els Sóls
  • Els filòsofs i la música
  • Les plantes i els fongs
  • els elements i la cél.lula
  • L'espai i els satel·lits
  • EVALUACIÓN I CORTE MARTES

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS