Marxismo

Páginas: 4 (788 palabras) Publicado: 29 de mayo de 2013
Àlex Punjabi Treball Monogràfic 3/5/2011

Reflexió Personal

El motiu pel qual he escollit el treball monogràfic artístic ha sigut que sempre m’ha interessat l’àmbit artític en tots elsaspectes i m’agrada molt l’art, des de sempre, i a més amés, trobo que el tema del treball monogràfic artístic és molt adequat, i m’agrada i em motiva molt de cara al futur, tot i haver entrat altreball monogràfic artístic com a segona opció, ja que la primera era entrar al treball monogràfic esportiu.

Al principi, pensava que el treball sería molt més organitzat i que no sería tant subjectiui que tindriem moltissimes més pautes per a dur a terme la recerca, i, per tant, el treball monogràfic. El tema de com ens afecta el color en la nostra societat és un tema del qual podem treure-himolta palla, però sempre i quant sabent en quins àmbits i de quina manera, i tot això s’aconesgueix mitjançant organització, que és el que falta en el nostre gurp.
És a dir, he estat molt decepcionat ifrustrat amb l’organització I l’execució en general del treball. També m’esperava que fossim més nois al grup, ja que només en som dos, i la mentalitat artística brilla per la seva absència en elgrup…

Com he pogut sementar anteriorment en algun indret del meu treball, està resultant èsser molt més difícil i caòtic de fer del que ns esperavam la majoria del grup, a causa del descontrol i el caosen la organització.

La meva implicació personal en el treball monogràfic no ha estat gens bona, ja que en les dues primeres avaluacions no he fet res de res i no he aportat tot el que haviad’aportar, i això ha perjudicat al grup en general, i, sobretot a mi, tenint en compte els resultats obtinguts en les dues primeres avaluacions, que han sigue més aviat pèssims, i molt llunyas a les mevesespectatives, i les del professorat del treball monogràfic artístic.
En el que portem de trecera avaluació trobo que el meu rendiment en la asignatura ha augmentat exponencialment, com la meva...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Marxismo
  • Marxismo
  • marxismo
  • el marxismo
  • Marxismos
  • MARXISMO
  • Marxismo
  • Marxismo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS