Mas Fuerte Que El Odio En Frances

Páginas: 14 (3475 palabras) Publicado: 15 de abril de 2012
RESÚMEN: Más fuerte que el odio

1Resum:
Aquest llibre tracta sobre la vida de l'autor, Tim Guénard, ens explica com es va criar en diferents entorns, com aquests li van influir i com a sobreviscut a la seva influència per sortir endavant quan estava atrapat en un marc crític.
Tot comença quan amb tres anys és abandonat per la seva mare en un pal d'electricitat al mig d'una ruta, el seu últimrecord d'ella és unes botes blanques que se'n van.
A partir d'aquest moment, Tim viurà amb la seva tieta un parell de mesos, ja que el seu pare a causa de l'abandonament de la seva dona començarà a beure, desprès aquest el recollirà.
Tim descobreix que el seu pare ha refet la seva vida, s'ha casat amb una dona que té cinc fills, aquesta menysprea i odia a Tim igual que ho fa el seu pare.Guénard no troba l'amor ni el carinyo que qualsevol nen de la seva edat demana a crits, l'únic que rep són pallisses, crits i marginació, que són conseqüència de recordar al seu pare la seva anterior dona.
Després d'un període on Tim no descansa de les amenaces i la violència que li propugna el seu pare, la ràbia d'aquest dona el seu últim cop, fent així que Tim rebi tal pallissa que es despertidesprés de tres dies del coma en un hospital, on passarà dos anys i mig recuperant-se de les lesions produïdes per un excés d'ira.
Als set anys i després de recorre diferents centres de rehabilitació, és enviat a un centre d'adopció, on el rapen i el deixen totalment inhumà. Després de passar una setmana en aquell lloc, sense que cap parella decideixi adoptar-lo, el porten davant d'una psicòloga quesense fer-li un bon diagnòstic el classifica com a malalt mental, el qual és portat a un centre especialitzat.
Quan té 8 anys i ja ha passat nou mesos en el centre, és visitat per un altre psicòleg, el qual després de fer-li proves i examinar-lo, arriba a la conclusió que Tim no està boig i l'envien a una casa de la Beneficència pública.
Tim està internat juntament amb quatre nens més en una granjaon la cuidadora els esclavitza fent que ho rentin tot i només els té pels diners que li donen. Això fa que les seves notes a l'escola no siguin satisfactòries i això encadeni a més bronques. Aquesta situació li fa acudir com a última opció intentar-se suïcida als seus nou anys. Després d'un maltractament de la seva cuidadora que li trenca un braç, és portat a l'hospital on Guénard confessa elsmaltractaments i és portat a una altre família, on per primer cop rep l'amor que es mereix i que no ha tingut fins ara. La seva relació amb la parella de grangers és molt bona, sobretot amb el seu padrastre, que se l'estima com un fill.
Un dia jugant amb el seu cosí cremen el rafal i s'emporta les culpes, cosa que fa que hagi d'abandonar la granja juntament amb tota la felicitat que ha viscut allà.El porten a un correccional on les coses només fan que empitjorar, els seus companys es riuen d'ell i el peguen. Després d'aguantar diverses humiliacions, Tim treu tot el seu odi i això fa que la violència l'envolti i sigui l'únic mitjà per sortir d'aquella situació, és l'única manera que ha aprés en tota la seva vida per defensar-se de les situacions que li són desfavorables, i així emprea laviolència per sortir d'aquestes situacions. Guénard va pujant nivells en el correccional fins arribar al nivell més alt, el de nois problemàtics i perillosos que no tenen solució. Amb només dotze anys es troba convivint entre nois de 20 anys, que l'acullen i li ensenyen totes les seves experiències.
Després d'un temps, rep una visita del seu padrastre, el qual li diu que tornarà però Tim sap queno serà així i que l'únic que volia era despedir-se d'ell.
Uns dies més tard, és acusat per uns companys seus de saquejar els vàters i les dutxes, ell aguanta el sermó i se'n va, però les coses no acaben aquí, els mateixos que l'han acusat injustament el critiquen i el ridiculitzen, fins el punt on ell no aguanta més i torna a optar per la violència, la qual és tan poderosa que fa que hagi...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mas Fuerte Que El Odio
  • mas fuerte que el odio
  • Más Fuerte Que El Odio
  • Mas fuerte que el odio
  • Mas fuerte que el odio
  • Mas Fuerte Que El Odio
  • Mas Fuerte Que El Odio
  • mas fuerte que el odio ideas principales

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS