Maternitat

Páginas: 5 (1212 palabras) Publicado: 20 de octubre de 2015
1.- El planteamiento de la maternidad/paternidad
¿La maternidad está siempre planificada? La maternitat pot o no estar planificada, por ser buscat o aparèixer per sorpresa.
¿Cómo , cuándo y por qué decides llevar a cabo este acontecimiento? El naixement d’una criatura es pot portar amb alegria si es esperada o si es una sorpresa agradable o es por portar sense alegria, amb culpabilitat, rebuigperquè sigui un embaràs no desitjat. Aquest aconteixement es por realitzar quan la parella o una sola persona volen ser mares o pares o quan la persona es queda embarassada i aquesta o la parella accepta la responsabilitat de tenir un fill.
¿Por qué Pilar acude a la reproducción asistida? Per què volia ser mare i no havia trobat marit ni parella.
¿Qué otros métodos se le han ocurrido? ¿Por qué losrechaza?. ¿Se ve algún caso de adopción?. La Pilar s’havia plantejat quedar-se embarassada de la forma tradicional amb un desconegut però rebutja aquesta idea ja que per ella significa aprofitar-se i enganyar a aquesta persona que no sap que serà un futur pare. També és planteja demanar-li a un amic seu i que aquest rebutgi a ser el pare de la criatura, però creu que seria dificil que poguésarribar a entendre el que la pilar vol.
¿Qué es para la especie humana (mujer) un macho de calidad?
Homes amb bona calitat genètica o Homes que sons bons pares.
2.- El embarazo:
¿Cómo viven nuestra/os protagonistas el embarazo?
Senten els canvis físics del cos, alegria per l’embaràs i senten les primeres preocupacions per el seu futur fill.
¿Qué es una doula?Es una dona que informa a la dona,l’escolta, i l’acompanyen en tot el procés de l’embaràs¿En qué se diferencia de una ginecóloga, comadrona, partera ? Que la doula ajuda emocionalment.
¿Cómo afectan los cambios corporales y hormonales a la relación de pareja? Els canvis hormonals fan que la dona embarassada estigui més sentimental i que a vegades plori i que la seva parella no sàpiga que li passa i com la pot ajudar. Els canvis físics noafecten negativament a la relació de parella, en el documental apareixen diversos pares i tots asseguren que les trobaven més atractives quan estaven embarassades.
¿Qué temores aparecenen? ¿Son los mismos en ambos miembros de la pareja? Que tinguin algun problema durant l’embaràs o al naixement, a no tenir un instint maternal, a ser una mala mare i en el cas del pare, la estabilitat i podercobrir les seves necessitats.
3.- El parto:
¿ Qué tipos de parto aparecen y qué papel desempeña el padre? Part natural i Part a l’aigua.
¿Qué pasa inmediatamente después? Estàs absolutament absorbida per que et tens que ocupar de la criatura, perds les atencions que tenies durant l’embaràs. Sorgeixen unes inseguretats de si es serà una bona mare.
En caso de adopción ¿Qué temores surgen? Siarribaràs a estimar-lo, en cas de l’adopció en una família homosexual si aquesta condició li afectarà d’alguna manera.
¿Qué tipos de adopción se aprecian?
3.- La lactancia:
La lactancia natural y/o biberón desde el punto de vista materno y paterno.
Desde el punt de vista de les mares, algunes ho troben una dependencia absoluta del fill a la mare, algunes una prioritat i tenen por de que no puguindonar-li el pit i a algunes mares el biberó els hi resulta incomode. Per els pares, el biberó es un element on poden participar en l’alimentació de la dona.
¿Qué papel juega la sociedad en el sentimiento de angustia o culpabilidad? Poden a arribar a crear a la mare o al pare un sentiment de ser una mala mare o un mal pare.
¿Conoces la figura de la nodriza? ¿Has oído la expresión hermanos de leche? Lafigura de la dida es d’aquella dona que a part d’allletar al seu fill, alimenta a altres nadons dels quals les seves mares no els poden alletar.


4.- De la pareja a la familia.
¿Qué cambia el nacimiento de un hijo? Cambia la relació en la parella i el treball.
¿Qué es lo que debes tener en cuenta para que no perjudique la relación y para que la ennriquezca? S’ha de tenir en compte que els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Maternitat D'Elna
  • Maternitat Subrogada
  • Maternitat d'Elna
  • La Maternitat D'Elna
  • Maternitat D Elna
  • La maternitat d'Elna
  • maternitat d'elna
  • Maternitat d'helne

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS