Mecánica Naval

Páginas: 16 (3852 palabras) Publicado: 20 de septiembre de 2013
Índex:
1. Descripció de l’empresa
Introducció
Definicions
Activitat de l’empresa.
Procés productiu.
Dades generals de l’empresa.
Especificacions organigrama de l’empresa
Descripció de les instal·lacions
Plànol de les instal·lacions
2. Establiment de riscos.
2.1 Riscos
2.2 Actuació davant d’incendis
2.3 Actuació davant d’accidents greus
2.4 Actuació davant d’accidents lleus.
3.Mesures de prevenció
3.1 Sortides d’emergència
3.2 Dotació de material per situacions d’emergència.
3.3 Senyalització.
3.4 Sistemes d’alarma i avís.
3.5 Enllumenat d’emergència.
4. Protocol d’actuacions.
4.1 Organització del personal d’emergència.
4.2 Pla d’evacuació.
4.3 Primers auxilis.
4.4 Telèfons d’emergència
5. Suposició d’accidents.

1.DESCRIPCIÓ DE L’EMPRESA
1.1 IntroduccióL’empresari haurà d’analitzar les possibles situacions d’emergència que
es puguin donar a la seva empresa i adoptar les mesures necessàries en matèria de primers auxilis, lluita contra incendis i evacuació dels treballadors.

Aquest treball definirà una seqüència d’accions a desenvolupar pel control inicial de les emergències que puguin produir-se en el lloc de treball. El seu objectiu numero 1és salvaguardar la vida dels treballadors i els béns de l’empresa.

S’haurà de aconseguir:

- Conèixer l’empresa i les seves instal·lacions, la perillositat dels diferents sectors, els mitjans de protecció disponibles i les necessitats que hauran de ser ateses prioritàriament.

- Evitar les causes que puguin produir una emergència amb els mitjans corresponents.

- Que els treballadorsestiguin informats i formats per actuar davant una emergència, de manera que la seva actuació sigui ràpida i eficaç i no sigui presa del pànic, una bona manera de formar-se es fer simulacres de emergències cada cert temps per estar preparats.

És obligació de l’empresari informar als treballadors de les instruccions contingudes en el pla d’emergència, de forma que tots coneguin la seva missió iresponsabilitats per actuar davant d’una situació d’emergència.

1.2 Definicions

El personal del pla d’emergència, a de tenir el coneixement i la correcta aplicació dels termes que a continuació es defineixen:

Emergència: Es la combinació imprevista de circumstancies que podrien donar un resultat de perill per la vida humana i danys a la propietat.

Evacuació: Es l’acció de desallotjarun local o edifici en que se ha declarat una emergència.

Pla d’emergència: planificació i organització humana per la utilització dels medis tècnics previstos per actuar en l’emergència amb la finalitat de reduir al màxim les possibles conseqüències econòmiques i humanes.

Pla d’evacuació: Conjunt d’activitats i procediments a conservar la vida y la integritat de les persones mediant eldesplaçament a través i fins llocs de menor riscs.

Camí d’Evacuació: Es un camí continu, no obstruït que condueix des del punt del local o edifici, fins una zona de seguritat on no arriben les conseqüències de l’emergència.

Evacuació parcial: Aquella que es realitza quan es desitja evacuar un sector de l’empresa, en direcció a la zona de seguritat. Les instruccions seran impartides solament a leszones afectades, comunicant-se-les clarament als encarregats de l’evacuació, el lloc on tenen que desplaçar al personal al seu càrrec.

Evacuació total: Aquella en que es necessari evacuar la totalitat dels llocs de l’empresa, per consegüent es manifesta als encarregats de fer-lo en cada sector, l’orde y el moment d’evacuar al personal al seu càrrec.



1.3 Activitat de l’empresa:L’empresa es una franquícia d’esports on la major activitat productiva es produeix en la venta material esportiu.
Per a reparacions mes costoses com poden ser maquines de fitnes o altres s’envien directament als tallers regionals.
L’activitat a l’empresa comença sobre les 9 del matí on es reben les mercaderies al moll de descarrega. Aquestes son descarregades pels operaris.
A les 10:00 del...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mecanica Naval
  • Tecnico mecanica naval
  • ING MECANICO NAVAL
  • Ingenieria naval mecanica
  • Ingenieria Mecanica Naval
  • Tec. En Mecanica Naval
  • Ing Mecanico Naval
  • Ingeniero Mecanico Naval

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS